Wyświetlanie wszystkich wyników: 45

  • BUDYŃ ŻOŁĘDZIOWY BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g – DARY NATURY

    4.99 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana*, suszony ekstrakt z żołędzi* 13 %, maltodekstryna*, cynamon*, suszony ekstrakt z: kardamonu*, imbiru*, goździków*, korzenia kuklika*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny budyń żołędziowy z dodatkiem suszonego ekstraktu z żołędzi oraz ekologicznych przypraw korzennych. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania.Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Z 0,5 l MLEKA odlej ćwierć…

  • BUDYŃ WANILIOWY BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g – DARY NATURY

    7.99 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana*, wanilia* 2,5 %, kurkuma*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny budyń waniliowy przygotowany w 100 % z naturalnych składników bez dodatku sztucznych aromatów. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania.Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Z 0,5 l MLEKA odlej ćwierć szklanki i rozmieszaj w nim zawartość torebki dodając 2 łyżki (ok….

  • BUDYŃ PROTEINOWY TRUSKAWKOWY BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY BIO 45 g – AMYLON

    10.99 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, koncentrat białka SERWATKOWEGO* (37,5 %), suszone truskawki* (4 %), suszony burak*, naturalny aromat truskawkowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISCo wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.Czym jest WPC – źródło białka budyniu? Białko WPC to z…

  • BUDYŃ PROTEINOWY O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY BIO 45 g – AMYLON

    10.99 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, koncentrat białka SERWATKOWEGO* (37,5 %), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (20 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISCo wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.Czym jest WPC – źródło białka budyniu? Białko WPC to z…

  • BUDYŃ O SMAKU MALINOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1.99 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka w proszku (maltodekstryna, sok z buraka), zagęszczony sok malinowy w proszku 0,5 % (maltodekstryna, sok malinowy), aromat. OPISSmaczny budyń o smaku malin bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. TERAZ W NOWEJ SZACIE GRAFICZNEJ! Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju…

  • DESER OWSIANY CZEKOLADOWY BIO (2 x 130 g) 260 g – THE BRIDGE

    13.99 

    SKŁADNIKIwoda, OWIES* (11,6 %), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (3 %), czekolada* (1 %)(miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, cukier trzcinowy*), olej słonecznikowy*, olej szafranowy*, sól morska, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma gellan. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt odpowiedni dla wegan. Produkt UHT. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 451…

  • DESER RYŻOWY CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO (2 x 130 g) 260 g – THE BRIDGE

    13.99 

    SKŁADNIKIwoda, ryż* (14,2 %), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (3 %), czekolada* (1 %)(miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, cukier trzcinowy*), olej słonecznikowy*, olej szafranowy*, sól morska, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, guma gellan. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt odpowiedni dla wegan. Produkt UHT. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość…

  • DESER RYŻOWY O SMAKU WANILIOWYM BEZGLUTENOWY BIO (2 x 130 g) 260 g – THE BRIDGE

    13.99 

    SKŁADNIKIwoda, ryż* (14,8 %), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, olej słonecznikowy*, naturalny aromat waniliowy*, koncentrat z marchwi*, olej szafranowy*, sól morska, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, guma gellan*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt odpowiedni dla wegan. Produkt UHT. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 437 kJ/104 kcalTłuszcz: 2,8 gw tym kwasy nasycone: 0,3 gWęglowodany:…

  • DESER OWSIANY O SMAKU WANILIOWYM BIO (2 x 130 g) 260 g – THE BRIDGE

    13.99 

    SKŁADNIKIwoda, OWIES* (12,4 %), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, naturalny aromat waniliowy*, koncentrat z marchwi*, olej słonecznikowy*, olej szafranowy*, sól morska, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma gellan*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt odpowiedni dla wegan. Produkt UHT. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 437 kJ/104 kcalTłuszcz: 2,8 gw tym kwasy nasycone: 0,3 gWęglowodany: 19 gw…

  • BUDYŃ O SMAKU JAGODOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1.99 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok jagodowy w proszku 0,6 % (maltodekstryna, sok jagodowy), aromat. OPISSmaczny budyń jagodowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnego MLEKA…

  • GALARETKA Z AGAREM ANANAS – POMARAŃCZA BEZGLUTENOWA 45 g – CELIKO

    5.99 

    SKŁADNIKIizomaltuloza*, sok ananasowo-pomarańczowy w proszku 16,6 % (maltodekstryna, zagęszczony przecierowy sok z ananasa, zagęszczony przecierowy sok z pomarańczy z cząstkami, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, cytrynian sodu, barwnik: beta karoten, substancja żelująca: agar, aromaty.Izomaltuloza* jest węglowodanem o mniej słodkim smaku niż tradycyjny cukier. OPISNie zawiera żelatyny. Szybko tężeje. Świetnie nadaje się do deserów, ciast…

  • GALARETKA PRZEZROCZYSTA BEZ CUKRU O SMAKU OWOCÓW LEŚNYCH BEZGLUTENOWA 14 g – CELIKO

    3.99 

    SKŁADNIKIżelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, proszek z owoców leśnych 1% (zagęszczone soki z owoców leśnych, maltodekstryna). OPISGalaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru.Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok….

  • KISIEL O SMAKU WIŚNIOWYM BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1.99 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok wiśniowy w proszku 0,5 % (maltodekstryna, sok wiśniowy), sok z buraka czerwonego w proszku, barwnik: antocyjany, aromat, sól. OPISŁatwy i szybki w przygotowaniu deser, który jest przysmakiem zarówno młodszych, jak i starszych łasuchów. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu po ok….

  • KISIEL INSTANT PIGWOWIEC Z POMARAŃCZĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    5.99 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, suszony sok z pigwowca* 4 %, suszony sok z pomarańczy* 3,2 %, suszony sok z cytryny*, maltodekstryna*, ekstrakt z kurkumy*, pomarańcza skórka liofilizowana 1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny kisiel pigwowiec z pomarańczą, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania…

  • KISIEL INSTANT ŻURAWINA Z MALINĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    5.99 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, suszony sok z żurawiny* 4 %, suszony sok z malin* 4 %, maltodekstryna*, malina owoc liofilizowany* 1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny kisiel żurawina z maliną, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość opakowania wsypać do…

  • GALARETKA Z AGAREM O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWA 45 g – CELIKO

    5.99 

    SKŁADNIKI izomaltuloza*, sok truskawkowy w proszku 13 % (maltodekstryna, zagęszczony sok truskawkowy), substancja żelująca: agar, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Izomaltuloza* jest węglowodanem o mniej słodkim smaku niż tradycyjny cukier. OPIS Nie zawiera żelatyny. Szybko tężeje. Świetnie nadaje się do deserów, ciast i żelek. Odpowiednia dla osób stosujących dietę bezglutenową oraz dbających o linię. SPOSÓB…

  • KISIEL O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1.99 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, zagęszczony sok truskawkowy w proszku 0,5 % (maltodekstryna, sok truskawkowy), barwniki: karoteny, antocyjany; aromat, sól. OPISŁatwy i szybki w przygotowaniu deser, który jest przysmakiem zarówno młodszych, jak i starszych łasuchów. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu po ok. 150 g. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1….

  • BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1.99 

    SKŁADNIKI skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (9 %), aromat. OPISSmaczny budyń czekoladowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją.Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków. Opakowanie budyniu wystarcza na przygotowanie 4 porcji po 150 g. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnego MLEKA odlać 1/2…

  • BUDYŃ O SMAKU ŚMIETANKOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1.99 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: ryboflawina. OPISSmaczny budyń śmietankowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnego MLEKA* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty MLEKA dodać dwie łyżki cukru (ok….

  • BUDYŃ O SMAKU WANILIOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1.99 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat naturalny, barwnik: karoteny. OPISSmaczny budyń waniliowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnego MLEKA* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty MLEKA dodać dwie łyżki cukru…

  • GALARETKA BEZ CUKRU O SMAKU CYTRYNOWYM BEZGLUTENOWA 14 g – CELIKO

    3.99 

    SKŁADNIKIżelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok cytrynowy w proszku 1 % (maltodekstryna, zagęszczony sok cytrynowy, olejek cytrynowy, koncentrat owocowy), aromat, barwnik: kurkumina. OPISGalaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4…

  • GALARETKA BEZ CUKRU O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWA 14 g – CELIKO

    3.99 

    SKŁADNIKIżelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok truskawkowy w proszku 1 % (maltodekstryna, zagęszczony sok truskawkowy), aromat, barwnik: karmin. OPISGalaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok….

  • KISIEL O SMAKU JAGODOWYM BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1.99 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok jagodowy w proszku 0,5 % (maltodekstryna, zagęszczony sok jagodowy), sól, barwnik: antocyjany, aromat. OPISŁatwy i szybki w przygotowaniu deser, który jest przysmakiem zarówno młodszych, jak i starszych łasuchów. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu…

  • KISIEL O SMAKU POMARAŃCZOWYM Z BANANAMI BIO 38 g – BIO PLANET

    3.99 

    SKŁADNIKIskrobia*, banan liofilizowany* 3,0 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat, burak czerwony w proszku*, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony…

  • KISIEL O SMAKU TRUSKAWKOWYM Z TRUSKAWKAMI BIO 38 g – BIO PLANET

    3.99 

    SKŁADNIKIskrobia*, truskawki liofilizowane* 2,6 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, burak czerwony w proszku*, naturalny aromat, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony…

  • KISIEL O SMAKU OWOCÓW LEŚNYCH Z OWOCAMI JAGODOWYMI BIO 38 g – BIO PLANET

    3.99 

    SKŁADNIKIskrobia*, owoce jagodowe* 3,7 % (sok z aronii w proszku*, liofilizowana jeżyna* i czarna porzeczka*), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, burak czerwony w proszku*, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki)…

  • KISIEL O SMAKU CYTRYNOWYM Z RABARBAREM BIO 38 g – BIO PLANET

    3.99 

    SKŁADNIKIskrobia*, rabarbar liofilizowany* 2,6 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony proszek. Gotować jeszcze przez…

  • KISIEL INSTANT DZIKIE OWOCE LASU BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    5.99 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, sok z borówki wysokiej* 2,1 %, sok z owoców bzu czarnego* 2,1 %, ekstrakt z hibiskusa*, maltodekstryna* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny kisiel dzikie owoce lasu, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość opakowania wsypać do…

  • KISIEL INSTANT DZIKA RÓŻA BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    5.99 

    SKŁADNIKI skrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, sok z owoców dzikiej róży* 2 %, ekstrakt z owoców dzikiej róży* 2 %, sok z cytryny*, maltodekstryna*, ekstrakt z hibiskusa*, płatki dzikiej róży* 0,2 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny kisiel dzika róża, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego…

  • KISIEL INSTANT POKRZYWA Z MIĘTĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    5.99 

    SKŁADNIKI skrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, sok z cytryny*, sok z pokrzywy* 2 %, maltodekstryna*, liść mięty* 0,8 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczny kisiel pokrzywa z miętą, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość opakowania wsypać do kubka. Zalać…

  • BUDYŃ O SMAKU WANILIOWYM Z WANILIĄ BOURBON BIO 38 g – BIO PLANET

    3.99 

    SKŁADNIKIskrobia*, naturalny aromat, wanilia Bourbon* (0,1 %), kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISBudyń o smaku waniliowym w proszku z dodatkiem wanilii Bourbon. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok. 1,5 łyżki), a następnie dokładnie…

  • BUDYŃ O SMAKU MALINOWYM Z MALINAMI BIO 38 g – BIO PLANET

    4.99 

    SKŁADNIKIskrobia*, maliny liofilizowane* (5,3 %), burak czerwony w proszku*, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISBudyń o smaku malinowym w proszku z dodatkiem liofilizowanych malin. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAz 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok. 1,5 łyżki), a…

  • BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM Z ŻURAWINĄ BIO 40 g – BIO PLANET

    4.99 

    SKŁADNIKIskrobia*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* (17,5 %), żurawina liofilizowana* (2,5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISBudyń o smaku czekoladowym w proszku z dodatkiem liofilizowanej żurawiny. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok.1,5 łyżki), a…

  • KISIEL INSTANT O SMAKU WIŚNIOWYM BEZGLUTENOWY BIO 30 g – AMYLON

    2.99 

    SKŁADNIKIcukier*, skrobia ziemniaczana*, sproszkowany burak czerwony*, naturalny aromat wiśniowy, kwas: kwas jabłkowy, kwas askorbinowy (witamina C). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKisiel można przyrządzić ze świeżymi owocami lub rozcieńczyć (wedle uznania) i wykorzystać jako napój. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki (30 g) zalać 180 ml wrzątku i dokładnie mieszać przez ok. minutę. Spożyć od razu po przygotowaniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA…

  • KISIEL INSTANT O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWY BIO 30 g – AMYLON

    2.99 

    SKŁADNIKIcukier*, skrobia ziemniaczana*, sproszkowany burak czerwony*, kurkuma mielona*, naturalny aromat truskawkowy, kwas (kwas jabłkowy), kwas askorbinowy (witamina C). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKisiel można przyrządzić ze świeżymi owocami lub rozcieńczyć (wedle uznania) i wykorzystać jako napój. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki (30 g) zalać 180 ml wrzątku i dokładnie mieszać przez ok. minutę. Spożyć od razu po przygotowaniu….

  • KISIEL INSTANT O SMAKU CYTRYNOWYM BEZGLUTENOWY BIO 30 g – AMYLON

    2.99 

    SKŁADNIKIcukier*, skrobia ziemniaczana*, kurkuma mielona*, naturalny aromat cytrynowy, kwas (kwas jabłkowy), kwas askorbinowy (witamina C). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKisiel można przyrządzić ze świeżymi owocami lub rozcieńczyć (wedle uznania) i wykorzystać jako napój. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki (30 g) zalać 180 ml wrzątku i dokładnie mieszać przez ok. minutę. Spożyć od razu po przygotowaniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W…

  • BUDYŃ MORELOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    5.99 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, suszone morele* (8 %), naturalny aromat morelowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml. 2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania. 3. Do…

  • BUDYŃ TRUSKAWKOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    5.99 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, suszone truskawki* (6 %), sproszkowany burak czerwony*, naturalny aromat truskawkowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml. 2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do…

  • GALARETKA O SMAKU WIŚNIOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    7.99 

    SKŁADNIKIcukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1579 kJ/372 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy…

  • GALARETKA O SMAKU CYTRYNOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    7.99 

    SKŁADNIKIcukier*, substancja żelująca: agar*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat*, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1582 kJ/382 kcal Tłuszcz – 0 g w tym…

  • GALARETKA O SMAKU POMARAŃCZOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    7.99 

    SKŁADNIKIcukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, kurkuma mielona*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1574 kJ/370 kcal Tłuszcz: 0 g w…

  • BUDYŃ O SMAKU ŚMIETANKOWYM BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    5.99 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, naturalny aromat śmietankowy, kurkuma mielona*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml. 2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania. 3. Do pozostałego MLEKA…

  • BUDYŃ WANILIOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    6.99 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, mielona wanilia Bourbon* (1,5 %), ekstrakt waniliowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml. 2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania. 3. Do…

  • BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    5.99 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 20 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml. 2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania….

  • GALARETKA O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    7.99 

    SKŁADNIKI cukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, kwas: kwas jabłkowy, naturalny aromat truskawkowy, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 1587 kJ/373 kcal…