Wyświetlanie wszystkich wyników: 40

  • BUDYŃ CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    3.40 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 20 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Z ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać ½ szklanki. Do pozostałego MLEKA dodać 2 łyżki cukru (40…

  • BUDYŃ MORELOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    4.10 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, suszone morele* (8 %), aromat naturalny morelowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt bezglutenowy. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Z ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać ½ szklanki. Do pozostałego MLEKA dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania. Do ½ szklanki MLEKA wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. Do gotującego się…

  • BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1.30 

    SKŁADNIKI skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (9%),aromat. OPISSmaczny budyń czekoladowy bez cukru.TERAZ W NOWEJ SZACIE GRAFICZNEJ!Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją.Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju roślinnym.Świetnie nadaje się do wypieków. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnego mleka* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.Do reszty MLEKA dodać…

  • BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM Z ŻURAWINĄ BIO 40 g – BIO PLANET

    2.40 

    SKŁADNIKIskrobia*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* (17,5 %), żurawina liofilizowana* (2,5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISBudyń o smaku czekoladowym w proszku z dodatkiem liofilizowanej żurawiny. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok.1,5 łyżki), a…

  • BUDYŃ O SMAKU JAGODOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1.40 
  • BUDYŃ O SMAKU MALINOWYM BIO 38 g – BIO PLANET

    2.90 

    SKŁADNIKIskrobia*, maliny liofilizowane* (5,3 %), burak czerwony w proszku*, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISBudyń o smaku malinowym w proszku z dodatkiem liofilizowanych malin. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAz 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok. 1,5 łyżki), a…

  • BUDYŃ O SMAKU ŚMIETANKOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1.40 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: ryboflawina.Produkt może zawierać: mleko, soję i ich pridukty pochodne. OPISSmaczny budyń czekoladowy bez cukru.Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją.Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju roślinnym.Świetnie nadaje się do wypieków. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnego mleka* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.Do reszty MLEKA dodać dwie łyżki cukru…

  • BUDYŃ O SMAKU ŚMIETANKOWYM BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    3.40 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, naturalny aromat śmietankowy, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Z ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać ½ szklanki. Do pozostałego MLEKA dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić…

  • BUDYŃ O SMAKU WANILIOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1.40 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: karoten. Produkt może zawierać: mleko, soję i ich pridukty pochodne. OPISSmaczny budyń czekoladowy bez cukru.TERAZ W NOWEJ SZACIE GRAFICZNEJ!Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją.Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju roślinnym.Świetnie nadaje się do wypieków. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnego mleka* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.Do reszty…

  • BUDYŃ O SMAKU WANILIOWYM BIO 38 g – BIO PLANET

    2.20 

    SKŁADNIKIskrobia*, naturalny aromat, wanilia Bourbon* (0,1 %), kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISBudyń o smaku waniliowym w proszku z dodatkiem wanilii Bourbon. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok. 1,5 łyżki), a następnie dokładnie…

  • BUDYŃ RYŻOWY MALINOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    4.50 

    SKŁADNIKIskrobia ryżowa* (89,7 %), maliny sproszkowane* (4,5 %), suszone buraki czerwone* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt bezglutenowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać 350 ml do garnka, dodać 1 łyżkę cukru (20 g) i pozostawić do zagotowania. Do pozostałego MLEKA wsypać zawartość torebki i dobrze…

  • BUDYŃ RYŻOWY Z DYNIĄ O SMAKU BANANOWYM BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    4.50 

    SKŁADNIKIskrobia ryżowa* (95,6 %), suszona dynia* (3,6 %), naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt bezglutenowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać 350 ml do garnka, dodać 1 łyżkę cukru (20 g) i pozostawić do zagotowania. Do pozostałego MLEKA wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać….

  • BUDYŃ RYŻOWY Z JABŁKIEM I CYNAMONEM BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    4.50 

    SKŁADNIKIskrobia ryżowa*, suszone jabłka* (8 %), mielony cynamon* (3 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać 350 ml do garnka, dodać 1 łyżkę cukru (20 g) i pozostawić do zagotowania. Do pozostałego MLEKA wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem budyń,…

  • BUDYŃ TRUSKAWKOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    4.10 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, suszone truskawki* (6 %), sproszkowany burak czerwony*, naturalny aromat truskawkowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Z ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać 350 ml szklanki….

  • BUDYŃ WANILIOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    3.80 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, mielona wanilia Bourbon* (1,5 %), naturalny aromat waniliowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Z ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać ½ szklanki. Do pozostałego MLEKA dodać 2 łyżki cukru (40 g)…

  • BUDYŃ Z HERBATĄ MATCHA O SMAKU ANANASOWYM BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    4.40 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, zielona herbata matcha* 5 %, naturalny aromat ananasowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt bezglutenowy. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać ½ szklanki. Do pozostałego MLEKA dodać 2 łyżki cukru (40 g) i pozostawić do zagotowania. Do ½ szklanki MLEKA wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. Do gotującego się MLEKA…

  • GALARETKA AGAR O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWA 45 g – CELIKO

    3.60 

    SKŁADNIKI izomaltuloza*, sok truskawkowy w proszku 13% (maltodekstryna, zagęszczony sok truskawkowy), substancja żelująca: agar, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. OPIS Produkt bezglutenowy. Nie zawiera żelatyny. Szybko tężeje. Świetnie nadaje się do deserów, ciast i żelek. Odpowiednia dla wegetarian i wegan, osób stosujących dietę bezglutenową oraz dbających o linię. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość opakowania wsypać do 250 ml zimnej…

  • GALARETKA O SMAKU CYTRYNOWYM BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA 14 g – CELIKO

    2.60 

    SKŁADNIKIżelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok cytrynowy w proszku 1% (maltodekstryna, olejek cytrynowy, koncentrat owocowy), aromat, barwnik: kurkumina. OPISGalaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość opakowania wyspać do 1/2 l przegotowanej, gorącej…

  • GALARETKA O SMAKU CYTRYNOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    4.50 

    SKŁADNIKIcukier*, substancja żelująca: agar*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat naturalny*, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1582 kJ / 382 kcal Tłuszcz – 0 g…

  • GALARETKA O SMAKU POMARAŃCZOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    4.50 

    SKŁADNIKIcukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, kurkuma mielona*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1574 kJ/370 kcal Tłuszcz: 0 g w…

  • GALARETKA O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA 14 g – CELIKO

    2.60 

    SKŁADNIKIżelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok truskawkowy w proszku 1% (maltodekstryna, zagęszczony sok truskawkowy), aromat, barwnik: karmin. OPISGalaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość opakowania wyspać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody…

  • GALARETKA O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    4.50 

    SKŁADNIKI cukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, kwas: kwas jabłkowy, naturalny aromat truskawkowy, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 1587 kJ/373 kcal…

  • GALARETKA O SMAKU WIŚNIOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    4.50 

    SKŁADNIKIcukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat(*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1579 kJ/372 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • GALARETKA OWOCE LEŚNE BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA 14 g – CELIKO

    2.60 

    SKŁADNIKIżelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, proszek z owoców leśnych 1% (zagęszczone soki z owoców leśnych, maltodekstryna). OPISGalaretka bez cukru PRZEZROCZYSTA Celiko – o smaku owoców leśnych jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość opakowania wyspać…

  • KISIEL DZIKA RÓŻA BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    3.10 

    SKŁADNIKI skrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, sok z owoców dzikiej róży* 2 %, ekstrakt z owoców dzikiej róży* 2 %, sok z cytryny*, maltodekstryna*, ekstrakt z hibiskusa*, płatki dzikiej róży* 0,2 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny kisiel dzika róża, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego…

  • KISIEL DZIKIE OWOCE LASU BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    3.20 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, sok z borówki wysokiej* 2,1 %, sok z owoców bzu czarnego* 2,1 %, ekstrakt z hibiskusa*, maltodekstryna* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny kisiel dzikie owoce lasu, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość opakowania wsypać do…

  • KISIEL JAGODOWY BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1.50 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok jagodowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, zagęszczony sok jagodowy), sól, barwnik: antocyjany, aromat. OPISŁatwy i szybki w przygotowaniu deser, który jest przysmakiem zarówno młodszych, jak i starszych łasuchów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze…

  • KISIEL KURKUMA Z DYNIĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    3.20 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, ekstrakt z kurkumy* 2,2 %, sok z dyni* 2,2 %, sok z cytryny*, maltodekstryna*, cynamon*, kardamon*, imbir*, kuklik*, goździki* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczny kisiel kurkuma z dynią z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość…

  • KISIEL MNISZEK Z POMARAŃCZĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    3.20 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, sok z pomarańczy* 2,2 %, sok z mniszka lekarskiego* 2,2 %, maltodekstryna*, skórka pomarańczy* 0,4 %, cynamon*, kardamon*, imbir*, kuklik kłącze*, goździki* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny kisiel mniszek z pomarańczą, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku. SPOSÓB…

  • KISIEL O SMAKU CYTRYNOWYM BEZGLUTENOWY BIO 30 g – AMYLON

    2.20 

    SKŁADNIKIcukier*, skrobia ziemniaczana*, kwas (kwas jabłkowy), aromat cytrynowy, kurkuma mielona*, kwas askorbinowy (witamina C) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki (30 g) zalać 180 ml wrzątku i dokładnie mieszać przez ok. minutę. Spożyć od razu po przygotowaniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1667 kJ / 392 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • KISIEL O SMAKU CYTRYNOWYM Z RABARBAREM BIO 38 g – BIO PLANET

    2.50 

    SKŁADNIKIskrobia*, rabarbar liofilizowany* 2,6 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAz 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony proszek. Gotować jeszcze przez…

  • KISIEL O SMAKU POMARAŃCZOWYM Z BANANAMI BIO 38 g – BIO PLANET

    2.50 

    SKŁADNIKIskrobia*, banan liofilizowany* 3,0 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat, burak czerwony w proszku*, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIAz 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony…

  • KISIEL O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1.50 

    SKŁADNIKISkrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, zagęszczony sok truskawkowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok truskawkowy), barwniki: karoteny, antocyjany; aromat, sól. OPIS Łatwy i szybki w przygotowaniu deser, który jest przysmakiem zarówno młodszych, jak i starszych łasuchów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Z 0,5 l zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.Do reszty wody dodać…

  • KISIEL O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWY BIO 30 g – AMYLON

    2.20 

    SKŁADNIKIcukier*, skrobia ziemniaczana*, sproszkowany burak czerwony*, kurkuma mielona*, kwas (kwas jabłkowy), aromat truskawkowy, kwas askorbinowy (witamina C) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki (30 g) zalać 180 ml wrzątku i dokładnie mieszać przez ok. minutę. Spożyć od razu po przygotowaniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1663 kJ / 391 kcal Tłuszcz: 0 g w…

  • KISIEL O SMAKU TRUSKAWKOWYM Z TRUSKAWKAMI BIO 38 g – BIO PLANET

    2.50 

    SKŁADNIKIskrobia*, truskawki liofilizowane* 2,6 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, burak czerwony w proszku*, naturalny aromat, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIAz 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony…

  • KISIEL O SMAKU WIŚNIOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1.50 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok wiśniowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok wiśniowy), sok z buraka czerwonego w proszku, barwnik: antocyjany, aromat, sól. OPISŁatwy i szybki w przygotowaniu deser, który jest przysmakiem zarówno młodszych, jak i starszych łasuchów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.Do reszty…

  • KISIEL O SMAKU WIŚNIOWYM BEZGLUTENOWY BIO 30 g – AMYLON

    2.20 

    SKŁADNIKIcukier*, skrobia ziemniaczana*, sproszkowany burak czerwony*, aromat wiśniowy, kwas (kwas jabłkowy), kwas askorbinowy (witamina C) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki (30 g) zalać 180 ml wrzątku i dokładnie mieszać przez ok. minutę. Spożyć od razu po przygotowaniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1659 kJ / 390 kcal Tłuszcz – 0 g w…

  • KISIEL PIGWOWIEC Z POMARAŃCZĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    3.10 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, suszony sok z pigwowca* 4 %, suszony sok z pomarańczy* 3,2 %, suszony sok z cytryny*, maltodekstryna*, ekstrakt z kurkumy*, pomarańcza skórka liofilizowana 1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny kisiel pigwowiec z pomarańczą, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania…

  • KISIEL POKRZYWA Z MIĘTĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    3.20 

    SKŁADNIKI skrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, sok z cytryny*, sok z pokrzywy* 2 %, maltodekstryna*, liść mięty* 0,8 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczny kisiel pokrzywa z miętą, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość opakowania wsypać do kubka. Zalać…

  • KISIEL ŻURAWINA Z MALINĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    3.10 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, suszony sok z żurawiny* 4 %, suszony sok z malin* 4 %, maltodekstryna*, malina owoc liofilizowany* 1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny kisiel żurawina z maliną, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość opakowania wsypać do…