Wyświetlanie wszystkich wyników: 88

  • HERBATKA ARONIOWA BIO 100 g – DARY NATURY

    7.50 

    SKŁADNIKIowoc aronii* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę owoców aronii zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia około 10-15 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA DARY NATURY BIO 60 g – DARY NATURY

    12.90 

    SKŁADNIKIróża owoc liofilizowany 18 %*, mięta liść*, tarnina owoc*, werbena cytrynowa liść*, pomarańcza skórka*, poziomka liść*, malina owoc liofilizowany*, borówka owoc liofilizowany*, krwawnik kwiatostan*, bławatek kwiat*, stokrotka kwiat*, kocanka kwiatostan*, nagietek kwiat*, róża płatki*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISHerbatka Dary Natury, to bajecznie kolorowa, w pełni naturalna mieszanka kwiatów, owoców i ziół, która zachwyca niepowtarzalnym zapachem…

  • HERBATKA GLOBUS BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    8.90 

    SKŁADNIKIziele wierzbówki* 20 %, ziele bukwicy*, macierzanki*, krwawnika*, melisy*, korzeń kozłka*, kwiat bzu czarnego*, lipy*, chmiel szyszki* (w różnych proporcjach) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKompozycja najwyższej jakości starannie wyselekcjonowanych, ekologicznych ziół. Wierzbówka wzmacnia i oczyszcza ciało oraz posiada właściwości relaksujące. Melisa i kozłek pomagają utrzymać pozytywny nastrój, przyczyniają się do optymalnego odprężenia, a także pomagają wspierać…

  • HERBATKA GUZ BRZOZY BIO 50 g – DARY NATURY

    8.90 

    SKŁADNIKIPiptoporus betulnus* 50 %, inonotus obligus*50 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 łyżeczkę guza brzozy zalać szklanką gorącej wody lub MLEKA i pozosawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA HIBISKUS BIO (25 x 2,5 g) 62,5 g – DARY NATURY

    9.70 

    SKŁADNIKIkwiat hibiskusa* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 saszetkę herbatki zalać szklanka wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA HIBISKUS BIO 50 g – DARY NATURY

    8.00 

    SKŁADNIKI kwiat hibiskusa* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA HIBISKUS DEMETER BIO 50 g – LEBENSBAUM

    19.00 

    SKŁADNIKIkwiaty hibiskusa* (* składnik z rolnictwa biodynamicznego). OPISOrzeźwiający i owocowy – północnoafrykański napar, który gasi pragnienie. Herbatka hibiskusowa o cytrynowo-owocowym smaku, która w filiżance mieni się burgundową czerwienią. W Egipcie i Sudanie herbatka z hibiskusa – lub karkadé – jest dostępna na każdym rogu ulicy. Nasz hibiskus pochodzi bezpośrednio z farm w Egipcie. Jest ręcznie…

  • HERBATKA KORZEŃ LUKRECJI BIO 50 g – DARY NATURY

    9.40 

    SKŁADNIKIKorzeń lukrecji* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie UWAGI Zawiera lukrecję – chorzy na nadciśnienie powinni unikać nadmiernego spożycia ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA KORZEŃ POKRZYWY BIO 50 g – DARY NATURY

    5.60 

    SKŁADNIKIkorzeń pokrzywy* 100 % *produkt rolnictwa ekologicznego SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA KWIAT GŁOGU BIO 50 g – DARY NATURY

    5.50 

    SKŁADNIKI kwiat głogu* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA KWIAT KONICZYNY CZERWONEJ BIO 25 g – DARY NATURY

    8.10 

    SKŁADNIKIKwiat koniczyny czerwonej* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 – 15 minut. Pić 1 – 2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu

  • HERBATKA KWIAT MNISZKA BIO 25 g – DARY NATURY

    7.80 

    SKŁADNIKIkwiat mniszka*100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB UŻYCIA i DAWKOWANIEJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu

  • HERBATKA LIOFILIZOWANA PŁATKI RÓŻY BIO 10 g – DARY NATURY

    26.30 

    SKŁADNIKIliofilizowane płatki róży* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczne, w pełni naturalne płatki dzikiej róży. Dzięki zastosowaniu procesu liofilizacji zachowały swój świeży kolor, piękny zapach i relaksujące właściwości. Doskonale nadają się do sporządzenia aromatycznego, jednorodnego naparu lub jako składnik zdrowej, ziołowej herbatki. Liofilizowane płatki róży mogą stanowić również wyjątkową ozdobę ciast i wszelkich innych deserów…

  • HERBATKA LIŚĆ BABKI LANCETOWATEJ BIO 25 g – DARY NATURY

    4.00 

    SKŁADNIKIliść babki lancetowatej* 100 % *produkt rolnictwa ekologicznego OPISBabka lancetowata była stosowana przez wiele stuleci zarówno w medycynie ludowej jak i konwencjonalnej. Herbatka z liści babki ma działanie osłaniające. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAŁyżeczkę liścia babki zalać wrzątkiem, odstawić na 15-20 minut. Przecedzić, pić wedle zapotrzebowania.

  • HERBATKA LIŚĆ BRZOZY BIO 50 g – DARY NATURY

    4.00 

    SKŁADNIKIliść brzozy* 100 % *produkt rolnictwa ekologicznego SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA LIŚĆ MALINY BIO 25 g – DARY NATURY

    4.50 

    SKŁADNIKI liść maliny* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem na około 10-15 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA LIŚĆ MELISY BIO (25 x 1,5 g) 37,5 g – DARY NATURY

    10.50 

    SKŁADNIKI liść melisy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA LIŚĆ MELISY BIO 100 g – DARY NATURY

    16.50 

    SKŁADNIKILiść melisy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu

  • HERBATKA LIŚĆ MELISY BIO 25 g – DARY NATURY

    6.20 

    SKŁADNIKI liść melisy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA LIŚĆ MIĘTY BIO (25 x 1,5 g) 37,5 g – DARY NATURY

    7.00 

    SKŁADNIKI liść mięty pieprzowej* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku pozostawić pod przykryciem na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA LIŚĆ MIĘTY BIO 25 g – DARY NATURY

    4.20 

    SKŁADNIKI liść mięty pieprzowej* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA LIŚĆ MNISZKA BIO 25 g – DARY NATURY

    4.00 

    SKŁADNIKI liść mniszka* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA LIŚĆ MORWY BIAŁEJ BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    7.40 

    SKŁADNIKI liść morwy białej* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMorwa biała jest niewielkim drzewem liściastym pochodzącym z Azji. Napary z jej liści, są w smaku słodkawe i delikatne.Morwa biała reguluje poziom cukru we krwi. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.Zalecana porcja produktu do spożycia niezbędna do uzyskania korzystnego…

  • HERBATKA LIŚĆ MORWY BIAŁEJ BIO 50 g – DARY NATURY

    5.60 

    SKŁADNIKI liść morwy białej* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMorwa biała jest niewielkim drzewem liściastym pochodzącym z Azji. Napary z jej liści, są w smaku słodkawe i delikatne.Morwa biała reguluje poziom cukru we krwi. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.Zalecana porcja produktu do spożycia niezbędna do uzyskania korzystnego…

  • HERBATKA LIŚĆ POKRZYWY BIO (25 x 1,5 g) 37,5 g – DARY NATURY

    6.20 

    SKŁADNIKI liść pokrzywy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA LIŚĆ POKRZYWY BIO 25 g – DARY NATURY

    4.70 

    SKŁADNIKI liść pokrzywy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA LIŚĆ POKRZYWY PIRAMIDKI BIO (15 x 1 g) 15 g – DARY NATURY

    5.90 

    SKŁADNIKILiść pokrzywy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 – 15 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu

  • HERBATKA LIŚĆ SZAŁWII BIO (25 x 1,5 g) 37,5 g – DARY NATURY

    7.20 

    SKŁADNIKILiść szałwii* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 – 15 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu

  • HERBATKA LIŚĆ SZAŁWII BIO 25 g – DARY NATURY

    5.10 

    SKŁADNIKI liść szałwii* 100 %(*certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIADo płukania: 4 g surowca (pełną łyżkę) zalać szklanką (200ml) wrzącej wody, parzyć pod przykryciem 1-15 min., przecedzić. Ciepłego naparu używać do płukania jamy ustnej i gardła. Do użytku wewnętrznego przygotować napar z 2 g (łyżeczki) na szklankę (200 ml) wrzącej wody. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 2-3 razy…

  • HERBATKA LIŚĆ WERBENY CYTRYNOWEJ BIO 25 g – DARY NATURY

    6.60 

    SKŁADNIKIliść werbeny cytrynowej* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWerbena ma piękny cytrynowy zapach. Może być używana jako składnik herbatek ziołowych, napojów a także do przyprawiania potraw z drobiu oraz RYB i owoców morza. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie….

  • HERBATKA MELISA BIO (20 x 1,5 g) 30 g – MAYO

    4.70 

    SKŁADNIKImelisa* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISHerbatka ekologiczna ziołowa w saszetkach kwadratowych bez zawieszki SPOSÓB PRZYGOTOWANIATorebkę herbaty zalać świeżo przegotowaną wodą. Zaparzać 8 – 10 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA MIĘTA BIO (20 x 1,5 g) 30 g – MAYO

    4.70 

    SKŁADNIKImięta* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISHerbatka ekologiczna ziołowa w kwadratowych saszetkach bez zawieszki. SPOSÓB PRZYGOTOWANIATorebkę herbaty zalać świeżo przegotowaną wodą. Zaparzać 8 – 10 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA MIODOKRZEW (HONEYBUSH) BIO (25 x 1,5 g) 37,5 g – DARY NATURY

    13.00 

    SKŁADNIKIMiodokrzew* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISHoneybush, czyli miodokrzew, to dziko rosnąca roślina występująca jedynie na terenach Południowej Afryki i spokrewniona jest z cenionym na całym świecie Rooibosem. Napar z miodokrzewu wyróżnia się kwiatowym aromatem i słodkim, miodowym smakiem. Nie zawiera kofeiny, teiny oraz garbników, dzięki czemu idealnie nadaje się do spożywania przez dzieci, kobiety…

  • HERBATKA OWOC BORÓWKI CZERNICY BIO 100 g – DARY NATURY

    29.60 

    SKŁADNIKIowoc borówki czernicy* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSOB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA OWOC CZARNEGO BZU BIO 100 g – DARY NATURY

    10.20 

    SKŁADNIKI owoc bzu czarnego* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA OWOC DZIKIEJ RÓŻY BIO 50 g – DARY NATURY

    6.90 

    SKŁADNIKI owoc dzikiej róży* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić do zaparzenia na około 10-15 mint. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA OWOC GŁOGU BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    6.90 

    SKŁADNIKI owoc głogu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną saszetkę (2 g) herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 – 15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA OWOC GŁOGU BIO 100 g – DARY NATURY

    6.20 

    SKŁADNIKI owoc głogu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA OWOC JARZĘBINY BIO 50 g – DARY NATURY

    5.50 

    SKŁADNIKIOwoc jarzębiny* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA OWOC TARNINY BIO 100 g – DARY NATURY

    7.40 

    SKŁADNIKI100% owoc tarniny* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA PĄCZKI SOSNY BIO 50 g – DARY NATURY

    6.90 

    SKŁADNIKI pączki sosny* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA PŁATKI NAGIETKA BIO 25 g – DARY NATURY

    6.10 

    SKŁADNIKI płatki nagietka* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA POKRZYWA BIO (20 x 1,3 g) 26 g – MAYO

    4.70 

    SKŁADNIKIpokrzywa* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISHerbatka ekologiczna ziołowa w kwadratowych saszetkach bez zawieszki. SPOSÓB PRZYGOTOWANIATorebkę herbaty zalać świeżo przegotowaną wodą. Zaparzać 8 – 10 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z CZARNEJ PORZECZKI BIO 100 g – DARY NATURY

    9.90 

    SKŁADNIKI owoc czarnej porzeczki* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z czarnej porzeczki. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę owocowej mieszanki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • HERBATKA Z JEŻÓWKI PURPUROWEJ BIO 50 g – DARY NATURY

    8.00 
  • HERBATKA Z KŁĄCZA PERZU BIO 50 g – DARY NATURY

    4.70 

    SKŁADNIKIkłącze perzu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z kłącza perzu. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSOB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KŁĄCZA TATARAKU BIO 50 g – DARY NATURY

    5.30 

    SKŁADNIKItatarak kłącze* 100 % (*certyfikowany skłądnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KOPRU WŁOSKIEGO BIO 150 g – LEBENSBAUM

    19.00 

    SKŁADNIKIherbatka z nasion kopru włoskiego* (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Herbatka z kopru włoskiego o łagodnym smaku i aromacie. Herbatka dla całej rodziny. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wsypać 1 czubatą łyżeczkę do filiżanki zalać świeżą, wrzącą wodą i odstawić na 7 – 10 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KORY WIERZBY BIO 100 g – DARY NATURY

    7.20 

    SKŁADNIKIkora wierzby* 100 % (*certyfikowany skłądnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KORZENIA ARCYDZIĘGLA BIO 100 g – DARY NATURY

    10.90 

    SKŁADNIKIkorzeń arcydzięgla* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISArcydzięgiel nazywany jest często polskim żeń-szeniem, ponieważ jego właściwości są w pewnej mierze podobne do żeń-szenia. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAjedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KORZENIA KOBYLAKA BIO 50 g – DARY NATURY

    4.80 

    SKŁADNIKIkorzeń kobylaka* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z korzenia kobylaka. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KORZENIA KOZŁKA LEKARSKIEGO BIO 100 g – DARY NATURY

    11.70 

    SKŁADNIKIkorzeń kozłka lekarskiego* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z kozłka lekarskiego. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAjedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KORZENIA MNISZKA BIO 100 g – DARY NATURY

    10.20 

    SKŁADNIKI korzeń mniszka* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z korzenia mniszka. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżkę korzeni zalać szklanką wody, powoli ogrzewać, a następnie gotować 5 min. Odstawić na 10 min., przecedzić. ZALECANE SPOŻYCIEPić 2-3 razy dziennie przed posiłkami. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KOSZYCZKÓW RUMIANKU BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    10.90 

    SKŁADNIKI koszyczki rumianku* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z koszyczków rumianku. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIANapar do użytku wewnętrznego: Jedną saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku, odstawić na 10-15 minut. Do użycia zewnętrznego: można używaćnaparu przygotowanego w ten sam sposób. Do przemywania powiek i zatok nosa. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy…

  • HERBATKA Z KOSZYCZKÓW RUMIANKU BIO 100 g – DARY NATURY

    18.60 

    SKŁADNIKIrumianek* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z rumianku. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIANapar do użycia wewnętrznego: 1 łyżeczkę surowca zalać szklanką wrzącej wody, parzyć 10 min. Pod przykryciem, przecedzić. Pić 3 razy dziennie po 1 saszetce. Napar do użycia zewnętrznego: można używać naparu przygotowanego w ten sam sposób do…

  • HERBATKA Z KOSZYCZKÓW RUMIANKU BIO 25 g – DARY NATURY

    7.20 

    SKŁADNIKI rumianek* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z rumianku. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZGOTOWANIANapar do użytku wewnętrznego:I łyżkę surowca zalać szklanką wrzącej wody, parzyć 10 min. pod przykryciem, przecedzić. Do użycia zewnętrznego: można używać naparu przygotowanego w ten sam sposób.Do przemywania powiek i zatok nosa używa się naparu z…

  • HERBATKA Z KWIATOSTANU KOCANKI BIO 25 g – DARY NATURY

    4.30 

    SKŁADNIKIkwiat kocanki* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KWIATU BŁAWATKA BIO 25 g – DARY NATURY

    10.00 

    SKŁADNIKIpłatki bławatka 100 %* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISZ kwiatów bławatka możemy przygotować smaczny, aromatyczny napar o głębokiej, niebieskiej barwie. Świetnie sprawdza się również jako dekoracja potraw i deserów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KWIATU CZARNEGO BZU BIO 50 g – DARY NATURY

    9.10 

    SKŁADNIKI kwiat bzu czarnego* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z kwiatu bzu czarnego. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KWIATU LIPY BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    10.70 

    SKŁADNIKIkwiat lipy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z kwiatu lipy. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSOB PRZYGOTOWANIA 1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10- 15 minut. Pić 2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KWIATU RUMIANKU BIO 50 g – DARY NATURY

    8.00 

    SKŁADNIKIkwiat rurkowy rumianku* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPyszny, słodkawy napar z rumianku o pięknej słomkowej barwie z powodzeniem może zastąpić inne codzienne napoje. Stosuje się go również zewnętrznie do przemywania skóry. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu

  • HERBATKA Z KWIATU ŚLAZU BIO 20 g – DARY NATURY

    7.70 

    SKŁADNIKIkwiat ślazu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z kwiatu ślazu. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z OWOCU KOPRU WŁOSKIEGO BIO 50 g – DARY NATURY

    5.50 

    SKŁADNIKI koper włoski owoc* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z owocu kopru włoskiego. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z PŁATKÓW RÓŻY BIO 20 g – DARY NATURY

    12.10 

    SKŁADNIKIPłatki róży* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z płatków róży. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PPRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE BLUSZCZYKU BIO 25 g – DARY NATURY

    5.00 

    SKŁADNIKIziele bluszczyku* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISZiela bluszczyku można używać zarówno jako przyprawy, jak i sporządzać z niego smaczny napar. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE CZYSTKA BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    10.50 

    SKŁADNIKIczystek ziele* 100% (Cistus Incanus) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISSuplement diety. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10- 15 minut. Wypić cały napar jednorazowo lub podzielić go na 2 porcję. ZALECANE SPOŻYCIENie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany…

  • HERBATKA ZIELE DZIURAWCA BIO 50 g – DARY NATURY

    6.10 

    SKŁADNIKI ziele dziurawca* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z ziela dziurawca. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE GLISTNIKA BIO 50 g – DARY NATURY

    4.80 

    SKŁADNIKIziele glistnika* 100 % (*certyfikowany produkt ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE JEMIOŁY BIO 200 g – DARY NATURY

    8.60 

    SKŁADNIKIziele jemioły* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w zaciemnionym miejscu

  • HERBATKA ZIELE JEMIOŁY BIO 50 g – DARY NATURY

    4.00 

    SKŁADNIKIziele jemioły* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE KARCZOCHA BIO 50 g – DARY NATURY

    9.30 

    SKŁADNIKIziele karczocha* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISLekko gorzka herbatka z ziela karczocha wpływa na zdrowie jelit, trawienie (ból brzucha, nudności, wymioty, uczucie pełności, wzdęcia) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1 – 2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE KRWAWNIKA BIO 50 g – DARY NATURY

    4.50 

    SKŁADNIKI ziele krwawnika* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z ziela krwawnika. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 łyżeczkę ziela zalać szklanką wody ogrzewać 20 min. pod przykryciem, nie dopuszczając do wrzenia lub 1 łyżeczkę ziół wsypać do termosu, zalać 1 szklanką wrzącej wody i pozostawić na 20 min. ZALECANE SPOŻYCIEodwar…

  • HERBATKA ZIELE MACIERZANKI BIO 25 g – DARY NATURY

    5.10 

    SKŁADNIKI ziele macierzanki* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z ziela macierzanki. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić do zaparzenia na około 10-15 minut ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE NAWŁOCI BIO 50 g – DARY NATURY

    4.70 

    SKŁADNIKIziele nawłoci* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyzeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE OSTROŻENIA BIO 25 g – DARY NATURY

    4.00 

    SKŁADNIKI ziele ostrożenia* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z ziela ostrożenia. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE PIOŁUNU BIO 50 g – DARY NATURY

    6.70 

    SKŁADNIKIbylica piołun ziele* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Bylica piołun, powszechnie zwana piołunem, a niekiedy psią rutą, wermutem lub absyntem, to silnie aromatyczna bylina o wysokim stężeniu substancji goryczkowych. Piołun w połączeniu z szałwią, kolendrą, goździkami i gałką muszkatałową, wykorzystywany jest także w produkcji znanego alkoholu – wermutu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku…

  • HERBATKA ZIELE PRZETACZNIKA BIO 50 g – DARY NATURY

    5.60 

    SKŁADNIKIziele przetacznika* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE PRZYTULI BIO 50 g – DARY NATURY

    6.60 

    SKŁADNIKIziele przytulii właściwej* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu

  • HERBATKA ZIELE PRZYWROTNIKA BIO 25 g – DARY NATURY

    5.80 

    SKŁADNIKIziele przywrotnika* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE RDESTU PTASIEGO BIO 50 g – DARY NATURY

    4.70 

    SKŁADNIKIziele rdestu ptasiego* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE RZEPIKU BIO 50 g – DARY NATURY

    5.00 

    SKŁADNIKIziele rzepiku* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISNasze herbatki powstają ze specjalnie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości, ręcznie pakowanych składników. Nadają się do sporządzania smacznych, aromatycznych naparów pełnych naturalnego bogactwa, które z powodzeniem mogą zastępować inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić…

  • HERBATKA ZIELE SERDECZNIKA BIO 50 g – DARY NATURY

    5.00 

    SKŁADNIKIziele serdecznika* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu

  • HERBATKA ZIELE SKRZYPU BIO (25 x 1,5 g) 37,5 g – DARY NATURY

    5.00 

    SKŁADNIKIZiele skrzypu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z ziela skrzypu. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 – 15 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu

  • HERBATKA ZIELE SKRZYPU BIO 25 g – DARY NATURY

    4.70 

    SKŁADNIKI ziele skrzypu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z ziela skrzypu. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejsu.

  • HERBATKA ZIELE WIERZBOWNICY DROBNOKWIATOWEJ BIO (25 x 2,5 g) 62,5 g – DARY NATURY

    7.70 

    SKŁADNIKIziele wierzbownicy drobnokwiatowej* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISZiele wierzbownicy drobnokwiatowej przyczynia się do utrzymania zdrowej prostaty SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 saszetkę herbatki zalać szklanka wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut ZALECANE SPOŻYCIE Pić 2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu

  • HERBATKA ZIELE WIERZBOWNICY DROBNOKWIATOWEJ BIO 200 g – DARY NATURY

    16.00 

    SKŁADNIKI ziele wierzbownicy drobnokwiatowej* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna herbatka z ziela wierzbownicy drobnokwiatowej. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 łyżeczkę ziela wierzbownicy zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE WIERZBOWNICY DROBNOKWIATOWEJ BIO 50 g – DARY NATURY

    6.40 

    SKŁADNIKI ziele wierzbownicy drobnokwiatowej* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna herbatka z ziela wierzbownicy drobnokwiatowej. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • PŁATKI RÓŻY SUSZONE BIO 10 g – POLSKA RÓŻA

    19.20 

    SKŁADNIKI100 % ekologiczne suszone płatki róży (Rosa rugosa) OPISPłatki do dekoracji ciast i wypieków, do parzenia wraz z herbatą. UWAGASmak i kolor jest zależny od użytej partii płatków. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.