Wyświetlanie wszystkich wyników: 19

  • CZEKOLADA DO PICIA CYNAMONOWA FAIR TRADE BEZGLUTENOWA BIO 250 g – BECKS COCOA

    33.00 

    SKŁADNIKIkakao* 50%, surowy cukier trzcinowy*, cynamon* (1,4%), sól morska, kardamon* (*składniki ekologiczne) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1578 kJ / 376 kcal Tłuszcz: 11 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g Węglowodany: 53 g w tym cukry: 48 g Białko: 9,9 g Sól: 0,78 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 2 czubate łyżeczki proszku zalać 250…

  • CZEKOLADA DO PICIA FAIR TRADE BEZGLUTENOWA BIO 250 g – ALTERNATIVA

    20.70 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, kakao w proszku* (35%) (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1545 kJ / 369 kcal Tłuszcz: 3,9 g w tym kwasy nasycone: 2,4 g Węglowodany: 69,3 g w tym cukry: 58,8 g Błonnik: 11 g Białko: 8,8 g Sól: 0,02 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 2-3 łyżeczki rozpuścić w gorącym lub zimnym…

  • CZEKOLADA DO PICIA FAIR TRADE BIO 400 g – TERRA ETICA

    32.40 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, kakao w proszku* (32 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISAromatyczna „gorąca” czekolada to doskonały napój na chłodne, jesienno-zimowe dni. Polecamy z do rozrobienia z wodą lub gorącym mlekiem i dodatkiem szczypty korzennych przypraw. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1645 kJ /390 kcal Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g…

  • CZEKOLADA DO PICIA HOT WINTER FAIR TRADE BEZGLUTENOWA BIO 250 g – BECKS COCOA

    33.00 

    SKŁADNIKIkakao* 50%, surowy cukier trzcinowy*, sól morska, cynamon*, kwiat muszkatołowy*, goździki*, ziele angielskie*, gałka muszkatołowa*, kardamon*, imbir*, pieprz cayenne* (*składniki ekologiczne) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1585 kJ / 378 kcal Tłuszcz: 11 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g Węglowodany: 53 g w tym cukry: 48 g Białko: 9,9 g Sól: 0,77…

  • CZEKOLADA DO PICIA MOKKA FAIR TRADE BEZGLUTENOWA BIO 250 g – BECKS COCOA

    34.60 

    SKŁADNIKIkakao w proszku*, cukier trzcinowy w proszku*, daktyle w proszku* (zawiera: mąkę ryżową*), sól morska, kardamon w proszku*, ekstrakt z kawy* (1,8%) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Czekolada w proszku z kofeiną. Zawartość kakao minimum: 50%. Składniki Fair Trade: kakao, nierafinowany cukier trzcinowy, ekstrakt z kawy. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1568 kJ / 374…

  • CZEKOLADA DO PICIA POMARAŃCZOWO – IMBIROWA FAIR TRADE BEZGLUTENOWA BIO 250 g – BECKS COCOA

    33.00 

    SKŁADNIKIkakao* 50%, surowy cukier trzcinowy*, sok pomarańczowy sproszkowany* (3,5%), naturalny aromat pomarańczowy*, sól morska, imbir* (0,3%) (*składniki ekologiczne) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1570 kJ / 374 kcal Tłuszcz: 11 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g Węglowodany: 52 g w tym cukry: 44 g Białko: 10 g Sól: 0,77 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIA…

  • CZEKOLADA DO PICIA WANILIOWA FAIR TRADE BEZGLUTENOWA BIO 250 g – BECKS COCOA

    37.31 

    SKŁADNIKIkakao* (50%), surowy cukier trzcinowy*, wanilia*, sól morska (*składniki ekologiczne) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1582 kJ / 377 kcal Tłuszcz: 11 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g Węglowodany: 53 g w tym cukry: 48 g Białko: 9,9 g Sól: 0,79 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 czubatą łyżeczkę proszku zalać 250 ml spienionego…

  • CZEKOLADA W PROSZKU DLA DZIECI FAIR TRADE BIO 300 g – BIO ZENTRALE

    31.40 

    SKŁADNIKI cukier trzcinowy*, kakao w proszku* 37 %. (* certyfikowany składnik ekologiczny)Minimum 35 % kakao w proszku. OPISSkładniki wprowadzone do obrotu zgodnie ze standardami Fairtrade: kakao, cukier. Ogółem: 100 %. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAWsyp do filiżanki ok. 2 czubate łyżeczki (8 g) czekolady w proszku, zalej ciepłym mlekiem (200 ml), dobrze wymieszaj. Smacznego! WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100…

  • KAKAO CEREMONIALNE BIO 125 g – SEGURA

    32.00 

    SKŁADNIKI100 % ekologicznych surowych, suszonych, łuskanych, kruszonych ziaren kakaowca (tzw. nibsów) odmian Criollo (70 %) oraz Trinitario + Forastero (30 %) zmielonych kriogenicznie. OPISKakao ceremonialne to surowe kakao nieodtłuszczone, poddawane wyłącznie delikatnej fermentacji. Dzięki temu udaje się uzyskać odpowiedni profil aromatyczny i lepszą biodostępność zawartych w nim składników aktywnych.Kakao ceremonialne – chociaż nazwa sugeruje na…

  • KAKAO CRIOLLO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 250 g – BECKS COCOA

    34.90 

    SKŁADNIKIekologiczne kakao, regulator kwasowości: węglany potasu OPISSkładniki Fair Trade [kakao]: 95% WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1496 kJ / 362 kcal Tłuszcz: 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g Węglowodany: 9,4 g w tym cukry: < 0,5 g Białko: 20 g Sól: 0,04 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 łyżkę proszku zalać 250 ml…

  • KAKAO DO PICIA (MAKAO) BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE 180 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    16.49 

    SKŁADNIKIerytrytol (substancja słodząca), kakao 36 %, lecytyny (z rzepaku), cynamon, kardamon, sól himalajska, naturalne aromaty (waniliowy, pomarańczowy). OPISZawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA2 łyżeczki produktu zalać gorącym lub zimnym mlekiem i wymieszać. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 687 kJ/164 kcalTłuszcz – 8,7 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone…

  • KAKAO FAIR TRADE BIO 200 g – TERRA ETICA

    30.00 

    SKŁADNIKI100 % kakao* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1690 kJ / 407 kcal; Tłuszcz: 21,0 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,6 g; Węglowodany: 19,0 g; w tym cukry: 0,5 g; Białko: 22,0 g; Sól: 0 g INFORMACJA ALERGENNAmoże zawierać ORZECHY, MLEKO (łączniez LAKTOZĄ), JAJA, SOJĘ, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SELER, siarczany….

  • KAKAO SPROSZKOWANE SUROWE NIEODTŁUSZCZONE BIO 150 g – BIO PLANET

    19.70 

    SKŁADNIKIkakao sproszkowane surowe nieodtłuszczone* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Ziarna kakao przed zmieleniem zostały głęboko zamrożone (mielenie kriogeniczne), co pozwoliło zachować maksymalną ilość składników odżywczych, a także naturalny smak i aromat produktu. Polecamy jako składnik deserów, wypieków oraz innych przekąsek. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna –…

  • KAKAO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – ALTERNATIVA

    22.20 

    SKŁADNIKI odtłuszczone kakao* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1615 kJ / 386 kcal Tłuszcz: 21,0 g; w tym kwasy nasycone: 13,2 g; Węglowodany: 12,4 g; w tym cukry: 0,3 g; Białko: 22,3 g; Sól: 0,1 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • KAKAO W PROSZKU FAIR TRADE BIO 75 g – ALCE NERO

    11.60 

    SKŁADNIKIkakao w proszku*, regulator kwasowości – węglan potasu (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1709 kJ / 407 kcal Tłuszcz – 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 13 g Węglowodany – 19 g w tym cukry – 0,5 g Błonnik – 27 g Białko – 22 g Sól –…

  • KAKAO W PROSZKU O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI TŁUSZCZU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – ALTERNATIVA

    20.00 

    SKŁADNIKI kakao w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Zawartość tłuszczu kakaowego: 10-12%. Idealne do przygotowania gorącej czekolady. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1316 kJ / 315 kcal Tłuszcz: 11 g w tym kwasy nasycone: 6,9 g Węglowodany: 13,7 g w tym cukry: 0,3 g Błonnik: 31 g Białko: 25,2 g Sól: 0,05 g ZALECANE…

  • KAKAO ZIARNA KRUSZONE SUROWE BIO 250 g – BIO PLANET

    21.89 

    SKŁADNIKIkakao ziarna kruszone surowe* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczne surowe kruszone ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzują się wytrawnym kakaowym smakiem. Przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania maksymalnej ilości składników odżywczych. Stanowią podstawowy składnik czekolady. Mogą stanowić bazę dla wielu produktów czekoladowych, posypkę do lodów lub innych deserów, jak również…

  • KAKAO ZIARNA PRAŻONE BIO 200 g – BIO PLANET

    17.31 

    SKŁADNIKIekologiczne prażone ziarna kakao* 100% OPISEkologiczne prażone całe ziarna kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzują się wytrawnym kakaowym smakiem. Przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania maksymalnej ilości składników odżywczych. Stanowią podstawowy składnik czekolady. Mogą stanowić bazę dla wielu produktów czekoladowych lub dodatek do wszelkiego rodzaju przekąsek, lodów, koktajli, musli, ciast, deserów, jak…

  • NAPÓJ KAKAOWY INSTANT BIO 400 g – VIVANI

    22.80 

    SKŁADNIKIsurowy cukier trzcinowy*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (20 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDo ciast i ciasteczek, trufli i deserów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1602 kJ/378 kcal Tłuszcz: 2,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g Węglowodany: 81 g w tym cukry: 77,6 g Białko: 4,7 g Sól: 0,08 g…