Wyświetlanie wszystkich wyników: 8

  • KAKAO CEREMONIALNE BIO 125 g – SEGURA

    32.00 

    SKŁADNIKI100 % ekologicznych surowych, suszonych, łuskanych, kruszonych ziaren kakaowca (tzw. nibsów) odmian Criollo (70 %) oraz Trinitario + Forastero (30 %) zmielonych kriogenicznie. OPISKakao ceremonialne to surowe kakao nieodtłuszczone, poddawane wyłącznie delikatnej fermentacji. Dzięki temu udaje się uzyskać odpowiedni profil aromatyczny i lepszą biodostępność zawartych w nim składników aktywnych.Kakao ceremonialne – chociaż nazwa sugeruje na…

  • KAKAO CRIOLLO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 250 g – BECKS COCOA

    34.90 

    SKŁADNIKIekologiczne kakao, regulator kwasowości: węglany potasu OPISSkładniki Fair Trade [kakao]: 95% WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1496 kJ / 362 kcal Tłuszcz: 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g Węglowodany: 9,4 g w tym cukry: < 0,5 g Białko: 20 g Sól: 0,04 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 łyżkę proszku zalać 250 ml…

  • KAKAO FAIR TRADE BIO 200 g – TERRA ETICA

    30.00 

    SKŁADNIKI100 % kakao* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1690 kJ / 407 kcal; Tłuszcz: 21,0 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,6 g; Węglowodany: 19,0 g; w tym cukry: 0,5 g; Białko: 22,0 g; Sól: 0 g INFORMACJA ALERGENNAmoże zawierać ORZECHY, MLEKO (łączniez LAKTOZĄ), JAJA, SOJĘ, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SELER, siarczany….

  • KAKAO SPROSZKOWANE SUROWE NIEODTŁUSZCZONE BIO 150 g – BIO PLANET

    19.70 

    SKŁADNIKIkakao sproszkowane surowe nieodtłuszczone* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Ziarna kakao przed zmieleniem zostały głęboko zamrożone (mielenie kriogeniczne), co pozwoliło zachować maksymalną ilość składników odżywczych, a także naturalny smak i aromat produktu. Polecamy jako składnik deserów, wypieków oraz innych przekąsek. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna –…

  • KAKAO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – ALTERNATIVA

    22.20 

    SKŁADNIKI odtłuszczone kakao* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1615 kJ / 386 kcal Tłuszcz: 21,0 g; w tym kwasy nasycone: 13,2 g; Węglowodany: 12,4 g; w tym cukry: 0,3 g; Białko: 22,3 g; Sól: 0,1 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • KAKAO W PROSZKU FAIR TRADE BIO 75 g – ALCE NERO

    11.60 

    SKŁADNIKIkakao w proszku*, regulator kwasowości – węglan potasu (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1709 kJ / 407 kcal Tłuszcz – 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 13 g Węglowodany – 19 g w tym cukry – 0,5 g Błonnik – 27 g Białko – 22 g Sól –…

  • KAKAO W PROSZKU O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI TŁUSZCZU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – ALTERNATIVA

    20.00 

    SKŁADNIKI kakao w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Zawartość tłuszczu kakaowego: 10-12%. Idealne do przygotowania gorącej czekolady. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1316 kJ / 315 kcal Tłuszcz: 11 g w tym kwasy nasycone: 6,9 g Węglowodany: 13,7 g w tym cukry: 0,3 g Błonnik: 31 g Białko: 25,2 g Sól: 0,05 g ZALECANE…

  • KAKAO ZIARNA KRUSZONE SUROWE BIO 250 g – BIO PLANET

    21.89 

    SKŁADNIKIkakao ziarna kruszone surowe* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczne surowe kruszone ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Charakteryzują się wytrawnym kakaowym smakiem. Przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania maksymalnej ilości składników odżywczych. Stanowią podstawowy składnik czekolady. Mogą stanowić bazę dla wielu produktów czekoladowych, posypkę do lodów lub innych deserów, jak również…