Wyświetlanie wszystkich wyników: 99
-
15.99 zł
SKŁADNIKIekologiczna mąka ryżowa. OPISMakaron ryżowy wyróżnia się niezwykle delikatnym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (11-13 minut)…
-
15.99 zł
SKŁADNIKIekologiczna mąka z białej kukurydzy 100 %. OPISMakaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować 6 minut, al. dente 5 minut (100 g makaronu na 1…
-
15.99 zł
SKŁADNIKIekologiczna mąka z białej kukurydzy 100 %. OPISMakaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować 10 minut, al. dente 9 minut (100 g makaronu na 1…
-
31.99 zł
SKŁADNIKIwoda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia OPISGłównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny…
-
31.99 zł
SKŁADNIKIwoda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia OPISGłównym składnikiem Diet Spaghetti jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny…
-
13.99 zł
SKŁADNIKI mąka kukurydziana 100 %. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Do osolonej gotującej się wody wrzuć makaron (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotuj 6-8 minut. Odsącz makaron i użyj według ulubionego przepisu. Buon Appetito! WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1476 kJ/348 kcal Tłuszcz: 1,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 76…
-
15.99 zł
SKŁADNIKImakaron czerwony: mąka kukurydziana* (99 %), burak czerwony suszony* (1 %).makaron zielony: mąka kukurydziana* (99 %), szpinak suszony* (1 %)makaron żółty: mąka kukurydziana* (95 %), mąka ryżowa* (5 %).(*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKolorowy makaron w kształcie kółeczek – dlaczego nie!– Bezglutenowy – formą przypomina kolorowe kółeczka, które mimo zastosowania wyłącznie bezglutenowych mąk, doskonale trzymają kształt również…
-
15.99 zł
SKŁADNIKImakaron czerwony: mąka kukurydziana* (99 %), burak czerwony suszony* (1 %).makaron zielony: mąka kukurydziana* (99 %), szpinak suszony* (1 %)makaron żółty: mąka kukurydziana* (95 %), mąka ryżowa* (5 %).(*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKolorowy makaron w kształcie zwierzaków – dlaczego nie!– Bezglutenowy – formą przypomina kolorowe zwierzaki, które mimo zastosowania wyłącznie bezglutenowych mąk, doskonale trzymają kształt również…
-
18.99 zł
SKŁADNIKI100 % ekologiczna mąka z zielonego groszku. OPISMakaron z zielonego groszku jest wytwarzany w 100 % z mąki z zielonego groszku. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników. Wysoka zawartość białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień) przez 5-6 minut (100…
-
18.99 zł
SKŁADNIKI100 % mąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień) przez 6-7 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1525 kJ/360 kcalTłuszcz: 3,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 gWęglowodany: 67 gw tym cukry: 1,0…
-
23.99 zł
SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować na średnim ogniu od czasu do czasu mieszając.Czas gotowania: 4-5 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie. Podawać z orientalnymi warzywami i japońskimi przyprawami. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna:…
-
23.99 zł
SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Nie gotować. Makaron włożyć do miski, zalać wrzątkiem i pozostawić do namoczenia na 8-10 minut. Odcedzić makaron. Pyszny z orientalnymi warzywami i przyprawą japońską. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2485 kJ/351 kcal Tłuszcz: 2,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 gWęglowodany: 72 gw tym…
-
11.99 zł
SKŁADNIKImąka z ciecierzycy. OPISMakaron Novelle z ciecierzycy jest wytwarzany w 100 % z mąki z ciecierzycy. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników. Zawiera mangan, który przyczynia się do utrzymania zdrowych kości oraz miedź, która pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego. Makaron warzywny Novelle…
-
19.99 zł
SKŁADNIKIekologiczna mąka z gryki. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 8 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1525 kJ/360 kcalTłuszcz: 3,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 gWęglowodany: 67…
-
16.99 zł
SKŁADNIKI 95 % mąka kukurydziana*, 5 % mąka ryżowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron wyprodukowany w włoskiej mąki kukurydzianej i ryżowej. Dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości składników oraz nowoczesnej technologii produkcji, makaron zachowuje sprężystość, kształt i kolor podczas gotowania.Makaron doskonale łączy się z sosami, np. kremowymi, lekkimi, z małymi kawałkami mięsa i warzyw. Idealnie smakuje z sosem…
-
18.99 zł
SKŁADNIKI100 % mąka z soczewicy czerwonej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt bezglutenowy. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie przez 6-7 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1449 kJ / 342 kcalTłuszcz: 1,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,35 gWęglowodany: 54…
-
16.99 zł
SKŁADNIKIekologiczna mąka kukurydziana. OPISMakaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (14 minut) (100…
-
16.99 zł
SKŁADNIKIekologiczna mąka kukurydziana. OPISMakaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (14 minut) (100…
-
15.99 zł
SKŁADNIKI100 % ekologiczna mąka ryżowa. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie przez 5-6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1504 kJ/354 kcalTłuszcz: 0,9 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 gWęglowodany: 76,5 gw tym cukry: 0,5 gBłonnik: 0,8 gBiałko: 9,6…
-
15.99 zł
SKŁADNIKIekologiczna mąka ryżowa. OPISMakaron ryżowy wyróżnia się niezwykle delikatnym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami. Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (8-10…
-
16.99 zł
SKŁADNIKIekologiczna mąka kukurydziana. OPISMakaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami. Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (4-5 minut)…
-
17.99 zł
SKŁADNIKIproso*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakarony jaglane to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAWłóż makaron do zimnej wody i podgrzej…
-
18.99 zł
SKŁADNIKI100 % ekologiczna mąka z ciecierzycy. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie przez 4 minuty (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1468 kJ/348 kcalTłuszcz: 4,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 gWęglowodany: 51,6 gw tym cukry: 2,1 gBłonnik: 9,9 gBiałko:…
-
10.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1,0 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.Nie zawiera węglowodanów, cukrów. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów. Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Opakowanie zawiera 2…
-
18.99 zł
SKŁADNIKImąka z czarnej SOI*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISNasz bezglutenowy bio makaron SOJOWY to tylko dwa składniki woda i mąka z ekologicznej SOI, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj. Jego wyjątkowy smak podkreśli każdą potrawę kuchni azjatyckiej oraz włoskiej. Czy osoby na diecie wegańskiej mogą spożywać ten makaron? Naturalnie, linia tych wyśmienitych produktów została…
-
10.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.NOWA RECEPTURA –…
-
15.99 zł
SKŁADNIKIwoda, ekologiczna mąka z rośliny konjac 3,4 %. OPISGłównym składnikiem Bio Diet Vermicelli jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.Makaron konjac to naturalny…
-
10.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów. Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Opakowanie zawiera 2 sugerowane…
-
10.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów. Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Opakowanie zawiera 2 sugerowane…
-
10.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów. Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Opakowanie zawiera 2 sugerowane…
-
15.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISGłównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak Noodles. Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik,…
-
15.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona 96,6 %, mąka konjac* 3,4 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISGłównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak NoodlesMakaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez…
-
15.99 zł
SKŁADNIKImąka gryczana razowa* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować ok. 8 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1497 kJ / 354 kcalTłuszcz: 3,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 gWęglowodany: 65 gw tym cukry: 1,4 gBiałko: 12 gSól: < 0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem.
-
13.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron tagliatelle konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii).To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i…
-
11.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron noodle konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw…
-
13.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron spaghetti konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana jest w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych…
-
17.99 zł
SKŁADNIKIgryka*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakarony gryczane to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAWłóż makaron do zimnej wody i podgrzej…
-
12.99 zł
SKŁADNIKIryż brązowy* 97 %, imbir* 2 %, pieprz*, esencja olejku z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny makaron penne z mąki ryżowej w kształcie rurek przygotowywany w sposób tradycyjny. Makaron doskonale sprawdzi się z prostymi sosami: warzywnym lub pomidorowym, z mięsem lub bez, ale świetnie nada się również do bulionów i minestrone. Makaronowe rurki są również…
-
12.99 zł
SKŁADNIKImąka z czerwonej soczewicy* 51 %, mąka z białej kukurydzy* 49 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny makaron z czerwonej soczewicy jest doskonałym źródłem białka roślinnego. Można go łączyć z każdym rodzajem sosów, zwłaszcza warzywnym. Ma bardzo delikatny smak, a dzięki kształtowi zwierzątek będą chciały go jeść wszystkie bąbelki. Zadowoli najbardziej wymagające podniebienia. Przenieście się do…
-
34.99 zł
SKŁADNIKImąka gryczana* (80 %), mąka z ryżu brązowego*, grzyby shiitake* (2 %) woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBaza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA…
-
41.99 zł
SKŁADNIKImąka z ryżu czarnego* (55 %), mąka z ryżu brązowego*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBaza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100…
-
15.99 zł
SKŁADNIKImąka z czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 l osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 5-6 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1451 kJ/343 kcal Tłuszcz: 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 52 g w tym cukry: 1,7 g…
-
11.99 zł
SKŁADNIKImąka z zielonego groszku. OPISMakaron Novelle z zielonego groszku jest wytwarzany w 100 % z mąki z zielonego groszku. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników. Zalety Makaronu Novelle z zielonego groszku:– Zdrowy, dzięki zawartości fosforu, który pomaga w utrzymaniu zdrowych kości i zębów–…
-
11.99 zł
SKŁADNIKImąka z soczewicy czerwonej. OPISMakaron Novelle z czerwonej soczewicy jest wytwarzany w 100 % z mąki z czerwonej soczewicy. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników. Zalety Makaronu Novelle z czerwonej soczewicy:– Zdrowy, dzięki zawartości miedzi, która wpływa na prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego i…
-
15.99 zł
SKŁADNIKICZERWONY MAKARON: 98 % mąka z żółtej kukurydzy*, 2 % burak sproszkowany*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)ZIELONY MAKARON: 98 % mąka z żółtej kukurydzy*, 2 % szpinak sproszkowany*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)ŻÓŁTY MAKARON: 99,5 % mąka z żółtej kukurydzy*, 0,5 % mąka z komosy ryżowej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron kukurydziany w kształcie jednorożców to świetna alternatywa dla dzieci….
-
19.99 zł
SKŁADNIKI50 % mąka z czerwonej soczewicy*, 50 % mąka z brązowego ryżu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Źródło błonnika pokarmowego i białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIANapełnij wystarczająco duży garnek wodą, 1 l wody na 100 g makaronu. Dodaj także łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadź wodę do wrzenia i dodaj sól, około 10…
-
19.99 zł
SKŁADNIKI50 % mąka z ciecierzycy*, 50 % mąka z brązowego ryżu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIANapełnij wystarczająco duży garnek wodą, 1 l wody na 100 g makaronu. Dodaj także łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadź wodę do wrzenia i dodaj sól, około 10…
-
16.99 zł
SKŁADNIKI 100 % mąka gryczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWysoka zawartość błonnika, źródło białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.Źródło składników mineralnych – manganu, magnezu, fosforu oraz miedzi. Miedź pomaga w prawidłowej pigmentacji włosów i skóry.Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego…
-
11.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapnia. OPISGłównym składnikiem jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik,…
-
15.99 zł
SKŁADNIKI100 % mąka z soczewicy czerwonej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISŹródło kwasu foliowego i białka. Kwas foliowy pomaga w prawidłowej syntezie aminokwasów i produkcji krwi. Przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży.Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.Dodatkowe źródło witaminy B1, manganu, żelaza, miedzi.Ważny jest…
-
15.99 zł
SKŁADNIKI 100 % mąka z ciecierzycy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.Źródło miedzi i manganu. Miedź i mangan pomagają w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym.Źródło błonnika, żelaza i fosforu. Żelazo i fosfor przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego….
-
15.99 zł
SKŁADNIKImąka z soczewicy czerwonej* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAmakaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min. w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1477 kJ / 348 kcal Tłuszcz: 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Weglowodany: 56 g w tym cukry: 5,1…
-
14.99 zł
SKŁADNIKI mąka z groszku zielonego* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min. w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1459 kJ / 345 kcal Tłuszcz: 1,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Weglowodany: 55 g w…
-
10.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów. Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Opakowanie zawiera 2 sugerowane…
-
10.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów. Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Opakowanie zawiera 2 sugerowane…
-
17.99 zł
SKŁADNIKImąka gryczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAmakaron gotować w osolonej wodzie przez około 5 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1480 kJ / 350 kcal Tłuszcz: 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Weglowodany: 65 g w tym cukry: 5,0 g Białko: 12…
-
12.99 zł
SKŁADNIKI100 % mąka z soczewicy czerwonej. OPISWysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.Źródło błonnika, witaminy B1 i kwasu foliowego.Kwas foliowy pomaga w prawidłowej syntezie aminokwasów i produkcji krwi. Przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży.Ważny jest zdrowy tryb życia i zbilansowana…
-
11.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapnia OPISGłównym składnikiem Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka,…
-
15.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona 96,6 %, mąka konjac* 3,4 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISGłównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak NoodlesMakaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez…
-
11.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapnia OPISGłównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka,…
-
11.99 zł
SKŁADNIKIwoda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia OPISGłównym składnikiem Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka,…
-
24.99 zł
SKŁADNIKIgryka*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISSeria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakarony Ramen włóż do zimnej wody i podgrzej do wrzenia,…
-
15.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona 96,6 %, mąka konjac* 3,4 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISGłównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak NoodlesMakaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez…
-
24.99 zł
SKŁADNIKIjagły*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISSeria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami lub mięsem. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakarony Ramen włóż do zimnej wody i podgrzej do…
-
11.99 zł
SKŁADNIKI woda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia. OPISGłównym składnikiem jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez…
-
24.99 zł
SKŁADNIKImąka gryczana* (100 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować ok. 9 minut. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1497 kJ/354 kcal Tłuszcz – 3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,7 g Węglowodany – 65 g w tym cukry – 1,4 gBłonnik – 9,2 g Białko – 12 g Sól – <0,01 g…
-
16.99 zł
SKŁADNIKI95 % mąka kukurydziana*, 5 % mąka ryżowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISTagliatelle są ważnym składnikiem wielu potraw kuchni włoskiej szczególnie w tradycji regionu Emilia Romania. Stanowią doskonałą podstawę do ciężkich sosów, najczęściej na bazie mięsa, RYB, śmietany. Niezastąpiony dodatek do sosu Bolognese. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować 8 – 10 minut (100 g makaronu na 1…
-
14.99 zł
SKŁADNIKICZERWONY MAKARON: 99 % mąka z białego ryżu*, 1 % burak sproszkowany*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZIELONY MAKARON: 99 % mąka z białego ryżu*, 1 % szpinak sproszkowany*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)MAKARON: 100 % mąka z białego ryżu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron ryżowy w kształcie dinozaurów to świetna alternatywa dla niejadków. W jego skład wchodzą sproszkowane warzywa,…
-
14.99 zł
SKŁADNIKICZERWONY MAKARON: 98 % mąka z żółtej kukurydzy*, 2 % burak sproszkowany*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)ZIELONY MAKARON: 98 % mąka z żółtej kukurydzy*, 2 % szpinak sproszkowany*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)ŻÓŁTY MAKARON: 99,5 % mąka z żółtej kukurydzy*, 0,5 % mąka z komosy ryżowej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron kukurydziany w kształcie stokrotek to świetna alternatywa zarówno dla…
-
14.99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 10-12 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1528 kJ/360 kcal Tłuszcz:…
-
14.99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na litr wody) przez 9-10 minut od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1528 kJ/360 kcal Tłuszcz: 2,0…
-
14.99 zł
SKŁADNIKImąka ryżowa* 90 %, skrobia z tapioki*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 8-9 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość…
-
14.99 zł
SKŁADNIKImąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100g makaronu na 1 litr wody) przez 4 minuty, od czasu do czasu mieszając, a następnie odstawić na 3 minuty. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość…
-
12.99 zł
SKŁADNIKI ekologiczna mąka ryżowa pełnoziarnista. SPOSÓB PRZYGOTOWANIADo garnka wlać 1 l wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 7 – 8 minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100…
-
13.99 zł
SKŁADNIKI woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Makaron thai style nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat…
-
13.99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka z amarantusa* 10 %, mąka z teff* 5 %, mąka z quinoa (komosa ryżowa)* 5 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 9 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i…
-
15.99 zł
SKŁADNIKImąka z ryżu pełnoziarnista* 75 %, mąka z gryki* 15 %, mąka z amarantusa* 5 %, mąka z teff* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 5 – 6 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i…
-
15.99 zł
SKŁADNIKImąka OWSIANA* bezglutenowa 55 %, mąka ryżowa pełnoziarnista* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 5 – 7 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1417 kJ/337…
-
14.99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana* (70 %), mąka ryżowa* (30 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować ok. 7 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1498 kJ / 353 kcalTłuszcz: 1,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 gWęglowodany: 77 gw tym cukry: 1 gBłonnik: 2,1 gBiałko: 7,1 gSól: 0,02 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym i suchym miejscu,…
-
33.99 zł
SKŁADNIKImąka z ryżu brązowego*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBaza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1485 kJ/351 kcalTłuszcz…
-
15.99 zł
SKŁADNIKIMąka ryżowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 l osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 10-11 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1527 kJ/360 kcal Tłuszcz: 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 80 g w tym cukry: 0,1 g Błonnik: 0,8 Białko: 7,1 g Sól: 0,019 g ZALECANE…
-
16.99 zł
SKŁADNIKImąka z czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 litr, lekko osolonej wody na każde 100 g makaronu. Gotować 4-5 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu odcedzić i przelać zimną wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1451 kJ/343 kcal Tłuszcz: 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 52…
-
13.99 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron angel hair konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii).To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw…
-
15.99 zł
SKŁADNIKImąka z ryżu brązowego* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 l osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 5-6 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1533 kJ/362 kcal Tłuszcz: 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 75,7 g w tym cukry: 0,5 g…
-
21.99 zł
SKŁADNIKI mąka z fasoli czarnej* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny makaron z czarnej fasoli z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna:…
-
15.99 zł
SKŁADNIKImąka z ryżu pełnoziarnistego* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1542 kJ / 364 kcalTłuszcz – 3,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone -1,0 gWęglowodany – 75 gw tym cukry – 1,0 g Błonnik – 2,5 gBiałko – 8,0 gSól – 0,03 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu…
-
16.99 zł
SKŁADNIKIpełnoziarnista mąka gryczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1497 kJ / 354 kcalTłuszcz – 3,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone- 0,7 gWęglowodany – 65 gw tym cukry – 1,4 gBiałko – 12 gSól – 0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
-
15.99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana* (70 %), mąka ryżowa* (30 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować ok. 10 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna : 1498 kJ / 353 kcalTłuszcz: 1,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 gWęglowodany: 77 gw tym cukry: 1,0 gBłonnik: 2,1 gBiałko: 7,1 gSól: 0,02 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym i suchym…
-
15.99 zł
SKŁADNIKImąka z ryżu pełnoziarnistego* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól. Gotować 10 – 12 minut od czasu do czasu mieszając. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1542 kJ/364 kcalTłuszcz – 3,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,0 gWęglowodany – 75 gw tym cukry – 1,0…
-
32.99 zł
SKŁADNIKI mąka gryczana* (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron może być bazą do dań z woka , zup z makaronem i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 5-6 minut. Odcedź makaron na sitku. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 1496 kJ / 353 kcal Tłuszcz – 3,0 g w tym…
-
22.99 zł
SKŁADNIKImąka gryczana*, mąka ze słodkich ziemniaków (batatów)* 5 %, woda (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3-4 minuty, odcedź makaron na sitku. WARTOŚC ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 1449 kJ / 345…
-
22.99 zł
SKŁADNIKImąka z ryżu brązowego*, wodorosty wakame* (0,5 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3-4 minuty, odcedź makaron na sitku WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1449 kJ / 345 kcal Tłuszcz – 3,6…
-
22.99 zł
SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5 %), imbir* (0,5 %), woda (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 1449…
-
24.99 zł
SKŁADNIKI mąka z ryżu czarnego* (60 %), mąka z ryżu brązowego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 1529 kJ /…
-
22.99 zł
SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*, woda (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut, odcedź makaron na sitku. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 1298 kJ / 309 kcal Tłuszcz –…
-
15.99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana* (80 %), mąka ryżowa* (20 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania: 8-10 minut. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1491 kJ/355 kcal Tłuszcz – 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,5 g Węglowodany – 78…
-
16.99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana* (80 %), mąka ryżowa* (20 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania: 10 minut. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1491 kJ/355 kcal Tłuszcz – 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,5 g Węglowodany – 78 g…
-
16.99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana* (80 %), mąka ryżowa* (20 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 8-11 minut. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1491 kJ/355 kcal Tłuszcz – 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,5 g Węglowodany – 78…
-
22.99 zł
SKŁADNIKImąka z ryżu białego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3 minuty, odcedź makaron na sitku. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1449 kJ / 345 kcal Tłuszcz – 3,6 g w tym kwasy…