Wyświetlanie wszystkich wyników: 11
-

50.50 zł
SKŁADNIKIskrobia z korzenia Kuzu* (*certyfikowany składnik ekologiczny) Opis produktuKuzu to bezglutenowy i wegański środek wiążący do wszelkiego rodzaju potraw, który wytwarzany jest ze skrobi roślinnej.Nie wpływa na smak potrawy i w przeciwieństwie do skrobi kukurydzianej, kuzu sprawdza się również w daniach kwaśnych lub jako zamiennik jajka.Białe kuzu jest myte i filtrowane, co sprawia, że smak…
-

34.20 zł
SKŁADNIKIskrobia z korzenia kuzu szarego* (*certyfikowany składnik ekologiczny) Opis:Kuzu to bezglutenowy i wegański środek wiążący do wszelkiego rodzaju potraw, który wytwarzany jest ze skrobi roślinnej kuzu.Nie wpływa na smak potrawy i w przeciwieństwie do skrobi kukurydzianej, kuzu sprawdza się również w daniach kwaśnych lub jako zamiennik jajka.W Japonii jest często używany do zup, sosów i…
-

48.20 zł
SKŁADNIKI100% maranta trzcinowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Maranta trzcinowata jest dobrym środkiem wiążącym, może być używana do przygotowywania i zagęszczania wielu potraw: klarownych zup i sosów,puddingów, ciastek, galaretek , budyniów, lodów oraz wypieków dla dzieci. W diecie bezglutenowej świetnie sprawdza się w charakterze zagęstnika, a także zamiennika mąk glutenowych. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna…
-

16.20 zł
SKŁADNIKI mąka z korzenia maranty trzcinowej* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1495 kJ / 357 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 85 g w tym cukry: 0 g Błonnik: 3,4 g Białko: 0,3 g Sól: 0 g INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY. ZALECANE…
-

7.40 zł
SKŁADNIKIskrobia kukurydziana* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1498 kJ / 353 kcal Tłuszcz: < 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 87,2 g w tym cukry: 0 g Białko: 0,3 g Sól: 0 g INFORMACJA ALERGENNAmoże zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), JAJA ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA…
-

9.60 zł
SKŁADNIKIskrobia kukurydziana* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna skrobia kukurydziana doskonała do zagęszczania zup i sosów. Polecamy również do zrobienia domowego kisielu czy budyniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1483 kJ / 354 kcalTłuszcz – 0,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 gWęglowodany – 87 gw tym cukry – 0,2 gBiałko – 0,6 gSól…
-

11.60 zł
SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna skrobia ziemniaczana doskonała do zagęszczania zup i sosów. Polecamy również do zrobienia domowego kisielu czy budyniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1365 kJ / 321 kcalTłuszcz – 0,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,02 gWęglowodany – 80,0 gw tym cukry – 0,0 gskrobia –…
-

7.30 zł
SKŁADNIKItapioka (skrobia z manioku)* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna tapioka pozyskiwana jest z bulw korzeniowych manioku. Nie posiada charakterystycznego smaku i zapachu, w związku z czym nie zmienia smaku potraw. Polecamy do wypieku placków, chleba, ciast, ciasteczek. Można ją dodać do kisieli, budyni, puddingów, przetworów MLECZNYch i owocowych. Doskonała również jako zagęszczacz do zup, sosów,…
-

12.30 zł
SKŁADNIKItapioka (skrobia z manioku)* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna tapioka pozyskiwana jest z bulw korzeniowych manioku. Nie posiada charakterystycznego smaku i zapachu, w związku z czym nie zmienia smaku potraw. Polecamy do wypieku placków, chleba, ciast, ciasteczek. Można ją dodać do kisieli, budyni, puddingów, przetworów MLECZNYch i owocowych. Doskonała również jako zagęszczacz do zup, sosów,…
-

13.90 zł
SKŁADNIKIekologiczna tapioka granulat 100%. OPISGranulki otrzymane ze skrobi z manioku polecamy do zagęszczania zup i sosów oraz jako składnik deserów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1502 kJ / 353 kcal Tłuszcz – 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g Węglowodany – 87 g w tym cukry – 0 g Białko…
-

25.20 zł
SKŁADNIKIekologiczna tapioka granulat 100%. OPISGranulat otrzymany ze skrobi z manioku polecamy jako składnik deserów oraz dodatek do dań wytrawnych zamiast kasz czy makaronów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1502 kJ / 353 kcalTłuszcz – 0,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 gWęglowodany – 87 gw tym cukry – 0 gBiałko – 0,8…