Wyświetlanie wszystkich wyników: 16

  • OCET JABŁKOWY 5 % BIO 250 ml – NATURAVENA

    8.70 

    SKŁADNIKI ekologiczny ocet jabłkowy (o kwasowosci 5%) OPIS Ocet jabłkowy to produkt w 100% naturalny, nie zawierający wzmacniaczy smaku, konserwantów, sztucznych barwników i żadnych innych chemicznych dodatków. Otrzymany przez naturalną biologiczną fermentację octową. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 96kJ/22kcal Tłuszcz 0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g Węglowodany 1g w tym cukry 0g…

  • OCET JABŁKOWY 5 % FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO

    15.69 

    SKŁADNIKIocet jabłkowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny), całkowita kwasowość 5 % UWAGI Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BEZGLUTENOWY BIO 750 ml – BIO ZENTRALE

    24.80 

    SKŁADNIKIekologiczny ocet jabłkowy. Kwasowość 5 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 69 kJ/16 kcalTłuszcz: <0,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 gWęglowodany: 0,2 gw tym cukry: 0,2 gBiałko: <0,1 gSól: <0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać z dala od ciepła i światła.

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 1 L – BIO PLANET

    17.70 

    SKŁADNIKIekologiczny ocet jabłkowy 100 %. OPISEkologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO FOOD

    10.30 

    SKŁADNIKIocet z ekologicznego wina jabłkowego OPISOcet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego. Naturalny mętny. Występujący osad tworzą…

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO PLANET

    7.70 

    SKŁADNIKIekologiczny ocet jabłkowy 100 %. OPISEkologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – DARY NATURY

    9.50 

    SKŁADNIKIocet jabłkowy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczny ocet jabłkowy otrzymywany z najwyższej jakości jabłek w tradycyjnym procesie produkcji. Stosowany jako dodatek do potraw, przyprawa oraz naturalny konserwant. Produkt niefiltrowany, niepasteryzowany, naturalnie mętny. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 35 kJ / 8 kcal Tłuszcz: <0,02 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <…

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – FAIR ORGANIC

    8.11 

    SKŁADNIKIocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKwasowość: 5 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 77 kJ /18 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 0,7 g w tym cukry: 0 g Białko: 0 g Sól: 0 g UWAGA Obecność jabłek…

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 5 L – HORECA (BIO FOOD)

    71.70 

    SKŁADNIKIOcet z jabłek ekologicznych 5 % OPISProdukt niepasteryzowany. UWAGA Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 96 kJ / 22 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 1 g w tym cukry: 0 g Białko: 0 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać…

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO

    14.50 

    SKŁADNIKI ekologiczny ocet jabłkowy OPISEkologiczny, niefiltrowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5 %. UWAGIMętny wygląd lub osad wynika z obecności „matki” octu. Dobrze wstrząśnij przed użyciem. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO FOOD

    13.30 

    SKŁADNIKI ocet z ekologicznego wina jabłkowego OPISOcet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego. Naturalny mętny. Występujący osad…

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO PLANET

    12.10 

    SKŁADNIKIekologiczny ocet jabłkowy 100 %. OPISEkologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 700 ml – BIO FOOD

    15.01 

    SKŁADNIKI ocet z ekologicznego wina jabłkowego OPISOcet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego. Naturalny mętny. Występujący osad…

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY DEMETER BIO 330 ml – BEUTELSBACHER

    11.09 

    SKŁADNIKI ocet jabłkowy niefiltrowany* (* z upraw biodynamicznych) OPIS Ocet nie z koncentratu, niepasteryzowany. Kwasowość: 5 %. Zawiera naturalny osad. Przed spożyciem wstrząsnąć. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 75 kJ / 18 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy nasycone: 0,02 g Węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,01 g Białko: 0,1 g Sól:…

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY DEMETER BIO 750 ml – BEUTELSBACHER

    16.10 

    SKŁADNIKI ocet jabłkowy niefiltrowany* (* z upraw biodynamicznych) OPISOcet nie z koncentratu, niepasteryzowany. Kwasowość: 5 %. Przed spożyciem wstrząsnąć. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 75 kJ / 18 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy nasycone: 0,02 g Węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,1 g Białko: 0,1 g Sól: 0,005 g ZALECANE WARUNKI…

  • OCET JABŁKOWY 6,1 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – FAIR ORGANIC

    15.60 

    SKŁADNIKIocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKwasowość: 6,1 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 92 kJ /27 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 0,8 g w tym cukry: 0 g Białko: 0 g Sól: 0 g UWAGA Obecność jabłek…