Wyświetlanie 1–90 z 102 wyników

  • HUMMUS MARCHEWKOWY Z WĘDZONĄ PAPRYKĄ BIO 190 g – VEGA UP

    7.50 

    SKŁADNIKIgotowana ciecierzyca* (46 %), marchew* (23 %), woda, pasta SEZAMowa*, olej słonecznikowy, tahini* (pasta SEZAMowa), sok z cytryny*, papryka czerwona*, czosnek*, papryka mielona czerwona*, papryka mielona wędzona* (0,18 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 597 kJ/…

  • HUMMUS NATURALNY BEZGLUTENOWY 160 g – PRIMAVIKA

    9.60 

    SKŁADNIKIwoda, cieciorka 42 %, olej rzepakowy, miazga SEZAMOWA, ocet jabłkowy, czosnek w proszku, sól morska. OPISPasta do kanapek z cieciorki. Produkt pasteryzowany. Źródło błonnika pokarmowego. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1127 kJ/272 kcal Tłuszcz: 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g Węglowodany: 16 g w tym cukry: 2,5 g Błonnik: 4,4 gBiałko:…

  • HUMMUS NATURALNY BIO 185 g – NATURAVENA

    7.40 

    SKŁADNIKI Gotowana ciecierzyca BIO 61%(ciecierzyca BIO, woda), woda, olej słonecznikowy BIO, tahini BIO(pasta SEZAMOWA BIO), sól morska bez antyzbrylacza, ocet jabłkowy BIO, czosnek suszony BIO OPIS Zwarta masa kremowa, powstała z wyniku ucierania gotowanej ciecierzycy. Produkt sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1060 kJ/ 256 kcal Tłuszcz 18,7 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • HUMMUS NATURALNY BIO 190 g – VEGA UP

    7.50 

    SKŁADNIKIgotowana ciecierzyca* (57 %), woda, olej słonecznikowy*, sok z cytryny*, tahini (pasta SEZAMowa)*, sól morska, czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 848 kJ/ 203 kcal Tłuszcz: 14 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g Węglowodany:…

  • HUMMUS OLIWKOWY BIO 185 g – NATURAVENA

    7.40 

    SKŁADNIKI Gotowana ciecierzyca BIO 54%(ciecierzyca BIO, woda), woda, olej słonecznikowy BIO, oliwki BIO 10%, tahini BIO(pasta SEZAMOWA BIO), sól morska bez antyzbrylacza, ocet jabłkowy BIO, czosnek suszony BIO, kurkuma BIO, pieprz czarny mielony BIO OPIS Zwarta masa kremowa, powstała z wyniku ucierania gotowanej ciecierzycy. Produkt sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1060 kJ/…

  • HUMMUS PAPRYKOWY BEZGLUTENOWY 160 g – PRIMAVIKA

    9.60 

    SKŁADNIKIwoda, papryka czerwona 34 %, cieciorka 27 %, olej rzepakowy, miazga SEZAMOWA, ocet jabłkowy, czosnek w proszku, sól, ekstrakt papryki słodkiej (ekstrakt papryki, olej rzepakowy). OPISPasta do kanapek – hummus paprykowy. Produkt pasteryzowany. Źródło błonnika pokarmowego. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 904 kJ / 218 kcalTłuszcz – 17 g, w tym kwasy tłuszczowe…

  • HUMMUS PAPRYKOWY BIO 185 g – NATURAVENA

    7.40 

    SKŁADNIKI Gotowana ciecierzyca BIO56%(ciecierzyca BIO, woda), woda, olej słonecznikowy BIO, papryka czerwona BIO 6%, sok z cytryny BIO, tahini(pasta SEZAMOWA BIO) sól morska bez antyzbrylacza, czosnek suszony BIO, papryka wędzona mielona BIO, papryka ostra mielona BIO, pieprz czarny BIO OPIS Zwarta masa kremowa, powstała z wyniku ucierania gotowanej ciecierzycy. Produkt jest sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W…

  • HUMMUS POMIDOROWY BEZGLUTENOWY 160 g – PRIMAVIKA

    9.60 

    SKŁADNIKIwoda, cieciorka 31 %, koncentrat pomidorowy 25 %, olej rzepakowy, miazga SEZAMOWA, sok z cytryny 4 %, syrop z agawy 2,5 %, sól morska, przyprawy. OPISPasta do kanapek z cieciorki z dodatkiem koncentratu pomidorowego. Produkt pasteryzowany. Źródło błonnika pokarmowego. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 963 kJ/232 kcal Tłuszcz: 17 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • HUMMUS POMIDOROWY BIO 185 g – NATURAVENA

    7.40 

    SKŁADNIKI Gotowana ciecierzyca BIO 54%(ciecierzyca BIO, woda), woda, przecier pomidorowy BIO 12%,olej słonecznikowy BIO, suszone pomidory BIO 6% , tahini BIO(pasta SEZAMOWA BIO), ocet jabłkowy BIO , sól morska bez antyzbrylacza, czosnek suszony BIO, papryka mielona słodka BIO, pieprz czarny BIO, oregano BIO OPIS Zwarta masa kremowa, powstała z wyniku ucierania gotowanej ciecierzycy. Produkt sterylizowany….

  • HUMMUS Z SUSZONYMI POMIDORAMI BIO 190 g – VEGA UP

    7.50 

    SKŁADNIKIgotowana ciecierzyca* (50 %), przecier pomidorowy*, olej słonecznikowy*, woda, suszone pomidory* (2,2 %), ocet jabłkowy*, tahini (pasta SEZAMowa)*, sól morska, czosnek*, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt homogenizowany z dodatkiem przypraw, Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 829 kJ/ 198 kcal Tłuszcz: 14 g w tym…

  • KONSERWA WEGAŃSKA A’LA MAKRELA W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA BIO 160 g – REBA

    17.00 

    SKŁADNIKIsos pomidorowy* 49 % (woda, koncentrat pomidorowy*, olej słonecznikowy*, syrop z agawy*, przyprawy*, sól morska, białko grochu*); białka roślinne uwodnione* 45 % (woda, białka z grochu i bobu*), sos SOJOWY tamari* (woda, SOJA*, sól), algi morskie* 1,4 %, ocet winny biały*, sok z cytryny*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPrzekąska na bazie białka roślinnego i…

  • KONSERWA WEGAŃSKA A’LA TUŃCZYK W OLEJU SŁONECZNIKOWYM BEZGLUTENOWA BIO 150 g – REBA

    16.00 

    SKŁADNIKIbiałka roślinne uwodnione* 54 % (woda, białka z grochu i bobu*), olej słonecznikowy* 38 %, sos SOJOWY tamari* (woda, SOJA*, sól), sok z cytryny*, algi morskie* 1,6 %, ocet winny biały*, sól morska, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPrzekąska na bazie białka roślinnego i alg w oleju słonecznikowym. Dodaj go do kanapki, sałatki lub zjedz jako…

  • MIESZANKA NA PASTĘ WARZYWNĄ Z ZIOŁAMI BIO 130 g – VEGGY CRUSH (MILZU)

    13.00 

    SKŁADNIKIpłatki proteinowe z grochu szarego* (85 %), mieszanka suszonych przypraw* 15 % (SEZAM mielony*, czosnek*, sól, kmin rzymski*, cukier trzcinowy*, kolendra*, pieprz czarny*, suszone zioła* 2 % (natka pietruszki*, szpinak*, bazylia*, oregano*), regulator kwasowości: kwas cytrynowy). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISIdealna jako pasta do pieczywa czy dodatek do dań. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka.Finalny produkt…

  • PAPRYKARZ KOŁOBRZESKI Z DORSZA 155 g – KUTER FISH

    12.10 

    SKŁADNIKIDORSZ bałtycki rozdrobniony 40 %, ryż biały 17 %, koncentrat pomidorowy 14 %, marchew 12 %, cebula smażona 9,8 %, olej rzepakowy, sól morska, substancja słodząca: ksylitol, papryka słodka, pieprz. DORSZ bałtycki (Gadus morhua callarias) złowiony w Morzu Bałtyckim (Obszar połowu FAO 27 Północno-wschodni Atlantyk, podobszar połowu: Morze Bałtyckie (Rejon III d), narzędzia połowowe: włoki…

  • PAPRYKARZ WEGAŃSKI Z KASZĄ JAGLANĄ BIO 190 g – VEGA UP

    7.50 

    SKŁADNIKIgotowana kasza jaglana* (30 %), przecier pomidorowy*, pieczona marchewka*, cebula*, świeża papryka* (7 %), olej słonecznikowy*, sól morska, papryka słodka mielona*, ostra papryka mielona*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzyatny jako dip do przekąsek lub past kanapkowych. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 432 kJ/ 103 kcal Tłuszcz: 4,6…

  • PAPRYKARZ WEGETARIAŃSKI Z KASZĄ JAGLANĄ BEZGLUTENOWY 160 g – PRIMAVIKA

    8.10 

    SKŁADNIKIugotowane białko roślinne 51 % (woda, teksturowane białko SOJOWE), warzywa w zmiennych proporcjach 11 % (marchew, cebula 4 %, SELER, pietruszka), olej rzepakowy, koncentrat pomidorowy 11 %, kasza jaglana 9 %, skrobia kukurydziana, przyprawy (zawierają GORCZYCĘ), sól morska, hydrolizat białka roślinnego, bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por, SELER liść, pietruszka nać),…

  • PAPRYKARZ WEGETARIAŃSKI Z KASZĄ JAGLANĄ BEZGLUTENOWY BIO 160 g – PRIMAVIKA (PRIMAECO)

    10.80 

    SKŁADNIKI woda, olej słonecznikowy*, koncentrat pomidorowy* 20 %, kasza jaglana* 17 %, teksturowane białko sojowe*, cebula* 8 %, marchew* 8 %, bulion warzywny* (sól morska, mąka ryżowa*, przyprawy*, olej slonecznikowy*), skrobia kukurydziana natywna*, sól morska, SELER korzeń*, pietruszka korzeń*, przyprawy*, syrop z agawy*, zioła* (zawierają: GORCZYCĘ), substancja zagęszczająca: guma guar, sos SOJOWY jasny* (woda, SOJA*,…

  • PAPRYKARZ WEGETARIAŃSKI Z QUINOA CZERWONĄ BEZGLUTENOWY 160 g – PRIMAVIKA

    9.00 

    SKŁADNIKIugotowane białko roślinne 51 % (woda, teksturowane białko SOJOWE), warzywa w zmiennych proporcjach 11 % (marchew, cebula, SELER, pietruszka), olej rzepakowy, koncentrat pomidorowy 11 %, quinoa czerwona 8 %, skrobia kukurydziana, przyprawy (zawierają GORCZYCĘ), sól morska, hydrolizat białka roślinnego, bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por, SELER liść, pietruszka nać), olej rzepkowy,…

  • PAPRYKARZ WEGETARIAŃSKI Z RYŻEM BEZGLUTENOWY 160 g – PRIMAVIKA

    9.00 

    SKŁADNIKIugotowane białko roślinne 51 % (woda, teksturowane białko SOJOWE), warzywa w zmiennych proporcjach 11 % (marchew, cebula 4 %, SELER, pietruszka), olej rzepakowy, koncentrat pomidorowy 11 %, ryż 9 %, skrobia kukurydziana, przyprawy (zawierają GORCZYCĘ), sól morska, hydrolizat białka roślinnego, bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por, SELER liść, pietruszka nać), olej…

  • PAPRYKARZ Z DORSZA Z KASZĄ GRYCZANĄ BIAŁĄ 155 g – KUTER FISH

    12.10 

    SKŁADNIKIDORSZ bałtycki rozdrobniony 44 %, kasza gryczana biała 23 %, koncentrat pomidorowy 14,5 %, cebula smażona 11,4 %, olej rzepakowy 4,8 %, sól, substancja słodząca: ksylitol, papryka słodka, pieprz. DORSZ bałtycki (Gadus morhua callarias) złowiony w Morzu Bałtyckim (Obszar połowu FAO 27 Północno-wschodni Atlantyk, podobszar połowu: Morze Bałtyckie (Rejon III d), narzędzia połowowe: włoki denne…

  • PAPRYKARZ Z DORSZA Z KASZĄ JAGLANĄ 155 g – KUTER FISH

    12.10 

    SKŁADNIKIDORSZ bałtycki rozdrobniony 45 %, koncentrat pomidorowy 20 %, kasza jaglana 18 %, cebula smażona 10 %, olej rzepakowy 3,5 %, sól, papryka słodka, substancja słodząca: ksylitol, pieprz. DORSZ bałtycki (Gadus morhua callarias) złowiony w Morzu Bałtyckim (Obszar połowu FAO 27 Północno-wschodni Atlantyk, podobszar połowu: Morze Bałtyckie (Rejon III d), narzędzia połowowe: włoki denne lub…

  • PAPRYKARZ Z DORSZA Z RYŻEM 155 g – KUTER FISH

    12.10 

    SKŁADNIKIDORSZ bałtycki rozdrobniony 43 %, ryż biały 20 %, koncentrat pomidorowy 19 %, cebula smażona 11 %, olej rzepakowy 4 %, sól, papryka słodka, substancja słodząca: ksylitol, pieprz. DORSZ bałtycki (Gadus morhua callarias) złowiony w Morzu Bałtyckim (Obszar połowu FAO 27 Północno-wschodni Atlantyk, podobszar połowu: Morze Bałtyckie (Rejon III d), narzędzia połowowe: włoki denne lub…

  • PASTA BARBECUE BIO 190 g – VEGA UP

    7.50 

    SKŁADNIKIgroch* (28 %), pomidory* (15 %), cebula*, olej słonecznikowy*, sos barbecue* (10 %) [przecier pomidorowy*, cukier*, ocet spirytusowy*, sól, syrop palonego cukru* (1,6 %), przyprawy*, aromat dymu wędzarniczego, ekstrakt z cebuli*), cukier trzcinowy* (1,5 %), ocet jabłkowy*, sól, pasta SEZAMOWA*, czosnek*, papryka wędzona* (0,3 %), sos SOJOWY* (1 %) (woda, SOJA*, sól morska), curry* (1…

  • PASTA CURRY BEZGLUTENOWA BIO 175 g – COSMOVEDA

    21.10 

    SKŁADNIKIwoda, olej słonecznikowy*, przyprawy* (kolendra*, kurkuma*, kminek*, koper włoski*, imbir*, papryka*, czosnek*, cynamon*, pieprz czarny*, kardamon*, goździki*, cebula*, chili*, kozieradka*), soczewica czerwona*, ocet owocowy*, sól ajurwedyjska, przecier pomidorowy*, pasta z tamaryndowca*, cukier trzcinowy jaggery*, MASŁO Ghee* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 588 kJ/141 kcalTłuszcz: 11,2 gW tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3…

  • PASTA GARAM MASALA BEZGLUTENOWA BIO 175 g – COSMOVEDA

    21.10 

    SKŁADNIKIwoda, olej słonecznikowy*, przyprawy* (kolendra*, kminek*, pieprz czarny*, kurkuma*, kardamon*, cynamon*, goździki*, cebula*, imbir*, asafetyda*, kozieradka*, chili*), koncentrat pomidorowy*, czerwona soczewica (Masoor Dal)*, ocet owocowy*, sól kamienna ajurwedyjska, pasta z tamaryndowca*, cukier trzcinowy ajurwedyjski (jaggery)*, MASŁO ghee* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:Wartość energetyczna: 619 kJ/ 148 kcalTłuszcz: 11,9 gW tym kwasy tłuszczowe…

  • PASTA GRYCZANA Z POMIDORAMI I PAPRYKĄ WĘDZONĄ BEZGLUTENOWA 160 g – PRIMAVIKA

    9.10 

    SKŁADNIKIwoda, olej rzepakowy, cebula, pieczarki, kasza gryczana palona 11 %, koncentrat pomidorowy 5 %, mąka gryczana 4 %, sól, słodka papryka wędzona 1,4 %, przyprawy ziołowe (zawierają SELER i GORCZYCĘ), skrobia kukurydziana, nieaktywne płatki drożdżowe, przyprawy, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER korzeń, pietruszka korzeń, por). OPISKanapkowa pasta gryczana z pomidorami i papryką wędzoną. Produkt pasteryzowany….

  • PASTA KREMOWA ARRABBIATA BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ALLOS

    11.60 

    SKŁADNIKI olej słonecznikowy*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, nasiona słonecznika*, pomidory* (10 %), papryka czerwona* (9 %), woda, koncentrat pomidorowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól morska, czosnek* (1 %), ocet jabłkowy*, papryka w proszku*, chili mielone* (0,5 %), białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, pietruszka*, koper*, cząber* (*…

  • PASTA KREMOWA TOSKANA BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ALLOS

    11.60 

    SKŁADNIKI olej słonecznikowy*, woda, nasiona słonecznika*, papryka czerwona*, przecier z pomidorów* (6 %), sok cytrynowy z koncentratu*, syrop z agawy*, bakłażan (3 %), cukinia (3 %), sól morska, ocet jabłkowy*, sproszkowane białko z nasion słonecznika*, czosnek w proszku*, bazylia* (0,2 %), oregano* (0,2 %), rozmaryn* (0,1 %), pieprz biały* (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPasta o…

  • PASTA KREMOWA Z AWOKADO BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ALLOS

    11.60 

    SKŁADNIKI awokado* (20 %), olej słonecznikowy*, woda, pomidory*, nasiona słonecznika*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól, szpinak w proszku*, białko ze słonecznika w proszku*, skrobia z tapioki*, czosnek*, kurkuma*, pieprz*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kwas: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISGęsta pasta o intensywnym smaku awokado. Idealna do pieczywa….

  • PASTA KREMOWA Z GROSZKIEM I MASALA BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ALLOS

    11.60 

    SKŁADNIKIolej słonecznikowy, groszek * (20 %), woda, sok cytrynowy z koncentratu* , nasiona słonecznika* syrop z agawy *, zielona papryka *, cebula*, sól morska, skrobia z tapioki*, szpinak w proszku*, białko roślinne * (z nasion słonecznika *), Garam Masala* 0,2 % (kolendra*, kminek*, pieprz*, gałka muszkatołowa*, cynamon*, cynamonowiec chiński*, kardamon*, goździki*), pieprz*, chrzan* (*certyfikowany składnik…

  • PASTA KREMOWA Z MANGO I CURRY BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ALLOS

    11.60 

    SKŁADNIKIolej słonecznikowy*, puree z mango* (15 %), sok pomarańczowy z koncentratu*, nasiona słonecznika*, woda, syrop z agawy*, sok cytrynowy z koncentratu*, napój kokosowy*, sól morska, curry* (1 %), ocet owocowy*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, biały pieprz*, chili w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISGęsta pasta z mango i curry. Idealna do pieczywa….

  • PASTA KREMOWA Z PAPRYKĄ I CHILI BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ALLOS

    11.60 

    SKŁADNIKI olej słonecznikowy*, czerwona papryka* (15 %), woda, nasiona słonecznika*, sok cytynowy z koncentratu*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, syrop z agawy*, cebula*, koncentrat pomidorowy*, sól morska, papryka w proszku* (1 %), oliwa z oliwek*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), cebula w proszku*, chilli w proszku* (0,5 %), ocet owocowy*, skrobia z tapioki*, biały…

  • PASTA KREMOWA Z POMIDORAMI CHERRY I BAZYLIĄ BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ALLOS

    11.60 

    SKŁADNIKI olej słonecznikowy*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, nasiona słonecznika*, woda, pomidory* (8 %), pomidory koktajlowe* (7 %), koncentrat pomidorowy* (6 %), sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, bazylia* (5 %), syrop z agawy*, sól morska, ocet owocowy*, skrobia z tapioki*, papryka w proszku*, białko z nasion słonecznika* w proszku, czosnek*, chili w proszku* (*certyfikowany…

  • PASTA PAPRYKOWO – CZOSNKOWA BIO 170 g – DARY NATURY

    9.10 

    SKŁADNIKIPapryka czerwona* (65,5 %), cebula*, olej rzepakowy*, cukier*, pomidory suszone*, czosnek (3,27 %), ocet*, sól, papryka słodka*, czosnek niedźwiedzi*, papryka ostra* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPasta z czerwonej papryki oraz czosnku może służyć jako dodatek do mięs, makaronów oraz innych dań. Nadaje smaku i oryginalności prostym posiłkom, świetnie sprawdza się jako dodatek do kanapek i dań…

  • PASTA SŁONECZNIKOWA DLA DZIECI BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

    13.30 

    SKŁADNIKIkoncentrat pomidorowy* (30 %), nasiona słonecznika* (23 %), olej słonecznikowy*, pomidory* (10 %), woda, syrop jabłkowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, sól, papryka*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt bezglutenowy. Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1121 kJ/ 271 kcalTłuszcz: 23 gw tym…

  • PASTA SŁONECZNIKOWA DLA DZIECI BEZGLUTENOWA BIO 50 g – ZWERGENWIESE

    5.40 

    SKŁADNIKIkoncentrat pomidorowy* (30 %), nasiona słonecznika* (23 %), olej słonecznikowy*, pomidory* (10 %), woda, syrop jabłkowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, sól, papryka*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt bezglutenowy. Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 893 kJ/216Tłuszcz: 18,0 gw tym kwasy tłuszczowe…

  • PASTA SŁONECZNIKOWA Z 4 RODZAJAMI PIEPRZU BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

    13.30 

    SKŁADNIKIwoda, nasiona słonecznika* (33 %), olej słonecznikowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, mix ziaren pieprzu* (3 %), (zielony pieprz*, czarny pieprz*, czerwony pieprz*, biały pieprz*), sól, cebula* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt bezglutenowy. Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1257 kJ/ 304 kcalTłuszcz:…

  • PASTA SŁONECZNIKOWA Z BAKŁAŻANEM BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

    13.30 

    SKŁADNIKIziarno słonecznika* (21 %), bakłażan* (16 %), olej słonecznikowy*, woda, koncentrat pomidorowy*, cebula*, sok z cytryny* z koncentratu soku z cytryny*, jabłka*, syrop jabłkowy*, papryka*, oliwa z oliwek*, sól, czosnek*, bazylia*, pieprz*, oregano*, rozmaryn* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDelikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.Produkt wegański. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość…

  • PASTA SŁONECZNIKOWA Z BAZYLIĄ BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

    13.30 

    SKŁADNIKInasiona słonecznika* (27 %), woda, olej słonecznikowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, bazylia* (7 %), cebula*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt bezglutenowy. Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1390 kJ/ 337 kcalTłuszcz: 32 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 gWęglowodany: 4,6 gw…

  • PASTA SŁONECZNIKOWA Z CHRZANEM BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

    13.30 

    SKŁADNIKIwoda, nasiona słonecznika* (30 %), olej słonecznikowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, chrzan* (8 %), sól, ocet winny brandy*, substancja zagęszczająca: guma guar* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt bezglutenowy. Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1412 kJ / 342 kcalTłuszcz: 33 gw tym…

  • PASTA SŁONECZNIKOWA Z CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

    13.30 

    SKŁADNIKIWoda, ziarno słonecznika* (20 %), olej słonecznikowy*, pasternak*, sok z cytryny* z koncentratu soku z cytryny*, czosnek niedźwiedzi* (8 %), cebula*, oliwa z oliwek*, sól , skrobia ziemniaczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDelikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.Produkt wegański. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1291 kJ/313 kcalTłuszcz: 30 gw…

  • PASTA SŁONECZNIKOWA Z MANGO I CURRY BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

    13.30 

    SKŁADNIKInasiona słonecznika* (24 %), woda, olej słonecznikowy*, przecier jabłkowy*, jabłko*, sok z cytryny z koncentratu*, syrop jabłkowy*, curry* (1,5 %) (zawiera m.in. GORCZYCĘ* i SELER*), sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt bezglutenowy. Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1325 kJ /321 kcalTłuszcz:…

  • PASTA SŁONECZNIKOWA Z PAPRYKĄ BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

    13.30 

    SKŁADNIKIolej słonecznikowy*, nasiona słonecznika* (21 %), woda, papryka* (12 %), sok cytrynowy z koncentratu*, koncentrat pomidorowy*, cebula*, syrop jabłkowy*, sól, czosnek*, ocet jabłkowy*, chili*, oregano*, rozmaryn*, pieprz cayenne* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDelikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1734 kJ/ 421 kcalTłuszcz: 42 gw…

  • PASTA SŁONECZNIKOWA Z POMIDORAMI I BAZYLIĄ BEZGLUTENOWA 160 g – PRIMAVIKA

    9.30 

    SKŁADNIKIwoda, obłuszczone ziarna słonecznika 39 %, cebula, koncentrat pomidorowy 13 %, olej rzepakowy, sok z cytryny, drożdże suszone nieaktywne, sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por), bazylia suszona 0,5 %, przyprawy (w tym SELER). OPISPasta z nasion słonecznika z dodatkiem koncentratu pomidorowego i bazylii – do smarowania pieczywa. Produkt pasteryzowany. Źródło białka. WARTOŚĆ ODŻYWCZA…

  • PASTA SŁONECZNIKOWA Z RUKOLĄ I GORCZYCĄ BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

    13.30 

    SKŁADNIKIżółty burak*, nasiona słonecznika* (18 %), woda, olej słonecznikowy*, rukola* (8 %), cebula*, sok cytrynowy z koncentratu*, sos z gorczycą* (4 %) (woda, GORCZYCA*, ocet jabłkowy*, sól kamienna, kurkuma*, imbir*, goździk*), sól kamienna, skrobia ziemniaczana*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDelikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.Produkt wegański. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W…

  • PASTA SŁONECZNIKOWA Z RUKOLĄ I POMIDORAMI BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

    13.30 

    SKŁADNIKInasiona słonecznika* (24 %), koncentrat pomidorowy*, pomidory* (15 %), olej słonecznikowy*, rukola* (10 %), woda, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, sól, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDelikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.Produkt wegański. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1011 kJ/245 kcalTłuszcz: 22 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 gWęglowodany:…

  • PASTA SŁONECZNIKOWA Z SUSZONYMI POMIDORAMI BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

    13.30 

    SKŁADNIKIwoda, koncentrat pomidorowy* 18 %, nasiona słonecznika* 13 %, suszone pomidory* 12 %, cebula*, pomidory* 10 %, olej słonecznikowy*, syrop jabłkowy*, syrop z agawy*, sok cytrynowy z koncentratu*, skrobia ziemniaczana*, sól, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDelikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 865 kJ/…

  • PASTA SŁONECZNIKOWA Z ZIOŁAMI I POMIDORAMI BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

    13.30 

    SKŁADNIKIkoncentrat pomidorowy* (27 %), nasiona słonecznika* (26 %), olej słonecznikowy*, pomidory* (9 %), woda, sok cytrynowy z koncentratu*, surowy cukier trzcinowy*, sól, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól morska), zioła*, cebula*, papryka*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDelikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.Produkt wegański. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1076…

  • PASTA SŁONECZNIKOWA ZE SZCZYPIORKIEM BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

    13.30 

    SKŁADNIKIwoda, olej słonecznikowy*, nasiona słonecznika* (23 %), szczypiorek* (8 %), cebula*, sok cytrynowy z koncentratu*, sól, oliwa z oliwek* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDelikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.Produkt wegański. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1275 kJ/ 309 kcalTłuszcz: 30 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 gWęglowodany: 2,8 gw…

  • PASTA TAJSKA CZERWONE CURRY BIO 120 g – TERRASANA

    17.90 

    SKŁADNIKIpapryka chili czerwona* (45 %), trawa cytrynowa*, szalotka*, czosnek*, galangal*, sól, nasiona kolendry*, kminek*,skórka z limonki kaffir*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowanyskładnik ekologiczny) OPISCzerwone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Czerwony kolor zawdzięcza czerwonemu chili. Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa oraz mięso aby zrobić pyszne danie. Podawaj z ryżem…

  • PASTA TAJSKA CZERWONE CURRY BIO 125 g – BIO ZENTRALE

    19.20 

    SKŁADNIKIcebula*, przecier pomidorowy*, papryka czerwona* 10 %, sól morska, trawa cytrynowa*, surowy cukier trzcinowy*, sos SOJOWY shoyu* (woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska), galgant*, woda, tłuszcz kokosowy*, limonka* 3 %, koncentrat soku cytrynowego*, liście limonki*, kolendra*, czosnek*, marchew*, imbir* 0,3 %, kminek*, pieprz cayenne*, pieprz czarny*, gałka muszkatołowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość…

  • PASTA TAJSKA ZIELONE CURRY BIO 120 g – TERRASANA

    17.90 

    SKŁADNIKIpapryka chili zielona* (45 %), trawa cytrynowa*, szalotka*, czosnek*, sól, nasiona kolendry*,galangal*, skórka z limonki kaffir*, kminek*, regulator kwasowości: kwascytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISZielone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej.Zielony kolor zawdzięcza zielonemu chili. Wystarczy dodać mleczkokokosowe, warzywa oraz mięso aby zrobić pyszne danie. Podawaj z ryżem lub chlebem…

  • PASTA UME (Z MORELI JAPOŃSKICH) BIO 250 g – TERRASANA

    51.80 

    SKŁADNIKIpulpa z moreli* (morele japońskie*, sól morska), ocet ume su* (morele japońskie*, sól morska, liście shiso*)(*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISUmeboshi określana jest mianem kiszonej śliwki, jednak w rzeczywistości jest to morela. Pochodzi z Japonii i dostała miano superfood ze względu na swoje zdrowotne właściwości. Swój niepowtarzalny aromat zyskuje dzięki długiemu procesowi fermentacji. Ma wyraźny słono-kwaśny smak.Ocet…

  • PASTA WARZYWNA POMIDOROWA Z CIECIORKĄ BEZGLUTENOWA BIO 160 g – PRIMAVIKA (PRIMAECO)

    10.00 

    SKŁADNIKI woda, cieciorka* (39 %), cebula*, koncentrat pomidorowy* (17 %), olej słonecznikowy*, skrobia kukurydziana natywna, bulion warzywny* (sól morska, mąka ryżowa*, przyprawy*, olej słonecznikowy*), syrop z agawy*, sól morska, substancja zagęszczająca: guma guar, przyprawy, zioła* (zawierają GORCZYCĘ*), sos SOJOWY jasny* (woda, SOJA*, sól) przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Warzywna pasta kanapkowa z cieciorką…

  • PASTA WARZYWNA Z AMARANTUSEM BIO 185 g – NATURAVENA

    7.40 

    SKŁADNIKI gotowany amarantus*30% (amarantus*, woda), przecier pomidorowy*, marchew*, cebula*, papryka czerwona*, pieprz czarny mielony*, papryka słodka mielona*, papryka ostra mielona* OPISPasta warzywna NaturAvena jest smarowidłem wytworzonym ze zmielonych warzyw połączony z różnorodnymi składnikami: warzywami i ziołami. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 452kJ/108kcal Tłuszcz 4,5g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6g Węglowodany 11g w tym cukry 3,4g…

  • PASTA WARZYWNA Z CIECIERZYCY BIO 185 g – NATURAVENA

    7.40 

    SKŁADNIKI gotowana ciecierzyca* 42% (ciecierzyca*, woda), marchew*14%, cebula*12%, seler*, woda, olej słonecznikowy*, sól morska, czosnek*, curry*, imbir suszony* OPISPasta warzywna NaturAvena jest smarowidłem wytworzonym ze zmielonych warzyw połączony z różnorodnymi składnikami: warzywami i ziołami. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 601kJ/144kcal Tłuszcz 9,2g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,2g Węglowodany 9,7g w tym cukry 2,2g Błonnik 3,8g…

  • PASTA WARZYWNA Z DYNIĄ I IMBIREM BEZGLUTENOWA BIO 135 g – ALLOS

    11.10 

    SKŁADNIKIdynia* (46 %), marchew* (14 %), nasiona słonecznika*, olej słonecznikowy*, cebula* (7 %), syrop z agawy*, koncentrat soku z cytryny*, koncentrat soku z pomarańczy*, skrobia ziemniaczana*, sól morska, ocet balsamiczny biały* (ocet winny biały*, skoncentrowany moszcz winogronowy*), cebula w proszku*, imbir w proszku* (0,5 %), olej z pestek dyni* (0,5 %), substancja zagęszczająca: mączka chleba…

  • PASTA WARZYWNA Z GROSZKIEM BEZGLUTENOWA BIO 160 g – PRIMAVIKA (PRIMAECO) (BIO KIDS)

    10.40 

    SKŁADNIKI ugotowany zielony groszek* 51 % (woda, zielony groszek*), cebula* 24 %, olej słonecznikowy*, syrop z agawy*, sól morska, sok z cytryny*, bulion wegetariański* (sól morska, mąka ryżowa*, przyprawy*), przyprawy* (zawierają GORCZYCĘ*)(* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Pasta powstała przez zmiksowanie ugotowanego zielonego groszku z cebulą i pozostałymi składnikami. Do smarowania pieczywa, do zapiekanek, nadziewania naleśników…

  • PASTA WARZYWNA Z KASZĄ JAGLANĄ BIO 185 g – NATURAVENA

    7.30 

    SKŁADNIKI gotowana kasza jaglana*30% (kasza jaglana*, woda), przecier pomidorowy*, marchew*, cebula*, papryka czerwona*, pieprz czarny mielony*, papryka słodka mielona* OPISPasta warzywna NaturAvena jest smarowidłem wytworzonym ze zmielonych warzyw połączony z różnorodnymi składnikami: warzywami i ziołami. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 432kJ/103kcal Tłuszcz 4,6g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6g Węglowodany 12g w tym cukry 3,5g Błonnik…

  • PASTA WARZYWNA Z KASZĄ JAGLANĄ BEZGLUTENOWA BIO 160 g – PRIMAVIKA (PRIMAECO) (BIO KIDS)

    10.40 

    SKŁADNIKI papryka czerwona* 23 %, marchew* 17 %, cebula* 11 %, olej słonecznikowy*, SELER korzeniowy* 7 %, ugotowana soczewica czerwona* (woda, soczewica czerwona*), koncentrat pomidorowy* 5 %, pietruszka korzeń* 4 %, kasza jaglana* 3 %, sól morska, mąka ryżowa*, syrop z agawy*, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Pasta powstała przez zmiksowanie papryki czerwonej, marchwi z…

  • PASTA WARZYWNA Z MARCHEWKĄ BEZGLUTENOWA BIO 160 g – PRIMAVIKA (PRIMAECO) (BIO KIDS)

    10.40 

    SKŁADNIKImarchew* 40 %, ugotowana cieciorka* (woda, cieciorka*), cebula* 11 %, olej słonecznikowy*, koncentrat pomidorowy* 2 %, mąka ryżowa*, sok z cytryny*, sól morska, syrop z agawy*, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Pasta powstała przez zmiksowanie marchewki, ciecierzycy z pozostałymi składnikami. Do smarowania pieczywa, do zapiekanek, nadziewania naleśników itp. Produkt pasteryzowany. Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Źródło…

  • PASTA WARZYWNA Z POMIDORAMI CHERRY I RUKOLĄ BEZGLUTENOWA BIO 135 g – ALLOS

    11.10 

    SKŁADNIKIpomidory* (37 %), nasiona słonecznika*, marchew* (10 %), olej słonecznikowy*, rukola* (9 %), pomidory koktajlowe* (7 %), skrobia ziemniaczana*, syrop z agawy*, przecier pomidorowy* (2 %), sok z czerwonych buraków z koncetratu* (2 %), zagęszczony sok cytrynowy*, sól morska, cebula w proszku*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, chili w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISGęsta pasta…

  • PASTA WARZYWNA Z POMIDORAMI I POREM BEZGLUTENOWA BIO 135 g – ALLOS

    11.10 

    SKŁADNIKIpomidory* (42 %), nasiona słonecznika*, marchew* (10 %), olej słonecznikowy*, por* (8 %), przecier pomidorowy* (5 %), syrop z agawy*, skrobia ziemniaczana*, suszone pomidory* (1,5 %), czosnek* (1,5 %), koncentrat soku cytrynowego*, sól morska, przyprawy* (cebula w proszku*, chili*), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISGęsta, blado-czerwona pasta z nasion słonecznika o smaku…

  • PASTA WARZYWNA Z TRZEMA RODZAJAMI PAPRYKI BEZGLUTENOWA BIO 135 g – ALLOS

    11.10 

    SKŁADNIKIczerwona papryka* (49 %), nasiona słonecznika*, olej słonecznikowy*, zółta papryka* (9 %), zielona papryka* (4 %), syrop z agawy*, przecier pomidorowy* (3 %), suszone pomidory* (2 %), skrobia ziemniaczana*, koncentrat soku cytrynowego*, sól morska, przyprawy* (cebula w proszku*, czosnek w proszku*, papryka w proszku*), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, biały pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISGęsta…

  • PASTA WARZYWNA ZE SZPINAKIEM I ORZESZKAMI PINIOWYMI BEZGLUTENOWA BIO 135 g – ALLOS

    11.10 

    SKŁADNIKIszpinak* (44 %), cebula* (18 %), nasiona słonecznika* olej słonecznikowy*, orzeszki piniowe* (3 %), syrop z agawy*, skrobia ziemniaczana*, czosnek* (2 %), koncentrat soku cytrynowego*, sól morska, musztarda* (woda, nasiona GORCZYCY*, ocet*, sól morska, przyprawy*), przyprawy* (cebula w proszku*, czarny pieprz*), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISGęsta, zielona pasta z kawałkami szpinaku….

  • PASTA WEGAŃSKA A’LA KABANOS BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ZWERGENWIESE

    13.60 

    SKŁADNIKIwoda, olej słonecznikowy*, bób gotowany* 23 %, koncentrat pomidorowy*, koncentrat białka z bobu*, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól morska), cukier buraczany*, papryka*, sól wędzona (sól morska, dym wędzarniczy), czosnek*, pieprz mielony* 1 %, sól kuchenna, imbir*, kolendra*, pieprz cayenne*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPIS Pasta do smarowania z bobu z pieprzem mielonym, z wędzoną nutą.Roślinny zamiennik…

  • PASTA WEGAŃSKA A’LA KIEŁBASA KRAKOWSKA BEZGLUTENOWA BIO 135 g – ALLOS

    12.10 

    SKŁADNIKI woda, tłuszcz kokosowy*, suszona czerwona soczewica* (12 %), olej rzepakowy*, cebula*, musztarda* (woda, GORCZYCA*, ocet brandy*, kurkuma*, kolendra*, sól morska, słodka papryka*, ziele angielskie*), sól wędzona (sól morska, dym z drewna olchowego), koncentrat pomidorowy* podwójnie zagęszczony, suszone grzyby shiitake*, syrop z agawy*, papryka wędzona w proszku*, GORCZYCA*, kminek*, czosnek*, cebula wędzona granulowana*, czosnek wędzony…

  • PASTA WEGAŃSKA A’LA METKA BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ZWERGENWIESE

    13.60 

    SKŁADNIKIwoda, olej słonecznikowy*, bób gotowany* 20 %, cebula*, koncentrat białka z bobu*, sos sojowy* (woda, SOJA*, sól morska), GORCZYCA* 2 %, cukier trzcinowy surowy wędzony* (cukier trzcinowy surowy*, dym wędzarniczy), sól wędzona (sól morska, dym wędzarniczy), papryka*, czosnek*, przecier pomidorowy*, SELER*, majeranek*, szczypiorek*, pieprz*, kminek*, kolendra*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Pasta do smarowania z bobu…

  • PASTA WEGAŃSKA A’LA PASZTETOWA BEZGLUTENOWA BIO 135 g – ALLOS

    12.10 

    SKŁADNIKI woda, olej rzepakowy*, suszona soczewica brązowa* (12 %), tłuszcz kokosowy*, koncentrat pomidorowy* podwójnie zagęszczony, cebula*, sól wędzona (sól morska, dym z drewna olchowego), suszone grzyby shiitake*, syrop z agawy*, cebula prażona*, majeranek*, cebula wędzona granulowana*, czosnek wędzony granulowany*, pieprz biały*, lubczyk*, tymianek*, koncentrat soku z cytryny*, kardamon*, papryka wędzona w proszku*, imbir*, kwiat muszkatołowy*,…

  • PASTA WEGAŃSKA A’LA PASZTETOWA BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ZWERGENWIESE

    13.60 

    SKŁADNIKIwoda, olej rzepakowy*, bób gotowany* 21 %, cebula*, grzyby suszone*, cebula prażona*, cukier buraczany*, sól wędzona (sól morska, dym wędzarniczy), sól kuchenna, białko rzepakowe*, majeranek* 0,3 %, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO*, czosnek*, syrop PSZENY bezglutenowy*, pieprz*, ziele angielskie*, gałka muszkatołowa*, imbir*, liść laurowy*, olej słonecznikowy*. (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Pasta do smarowania z bobu z…

  • PASTA Z BATATÓW CIECIERZYCĄ I ROZMARYNEM BIO 185 g – NATURAVENA

    7.40 

    SKŁADNIKI gotowana ciecierzyca* 36% (ciecierzyca*,woda), bataty* 27%, olej słonecznikowy*, cebula*, sok z cytryn*, sól morska, czosnek*, suszony rozmaryn* 0,2%* produkt pochodzący z kontrolowanych i certyfikowanych upraw ekologicznych OPISAromatyczna pasta z dodatkiem batatów i aromatycznego rozmarynu. Delikatna, puszysta konsystencja sprawia, iż rozpływa się w ustach. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 582kJ/139kcal Tłuszcz 7g w tym…

  • PASTA Z BATATÓW Z ROZMARYNEM BIO 190 g – VEGA UP

    7.50 

    SKŁADNIKIpieczone bataty* (29 %), gotowana ciecierzyca*, woda, olej słonecznikowy*, cebula*, sok z cytryny*, sól morska, czosnek*, suszony rozmaryn* (0,1 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 582 kJ/ 139 kcal Tłuszcz: 7 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • PASTA Z BATATÓW Z SOCZEWICĄ I CHILI BIO 185 g – NATURAVENA

    7.40 

    SKŁADNIKI gotowana soczewica* 30% (soczewica*, woda), bataty* 28%, woda, cebula*, olej słonecznikowy*, sok z cytryny*, czosnek*, sól morska, chili* 0,4%* produkt pochodzący z kontrolowanych i certyfikowanych upraw ekologicznych OPISAromatyczna pasta z dodatkiem batatów i chili. Delikatna, puszysta konsystencja sprawia, iż rozpływa się w ustach. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 636kJ/152kcal Tłuszcz 9,5g w tym…

  • PASTA Z BURAKÓW ZE SŁONECZNIKIEM BEZGLUTENOWA 180 g – KROKUS

    6.80 

    SKŁADNIKIburaki 65 %, słonecznik 25 %, koncentrat jabłkowy, kwas mlekowy – regulator kwasowości, czosnek, kolendra, kumin, papryka chili, czarnuszka, sól. OPISNasza pasta z buraków ze słonecznikiem może z powodzeniem rozszerzyć naszą warzywną dietę. Jeśli nie rezygnujemy z wędlin na rzecz warzyw warto dodać ją do wszelkiego rodzaju mięs i wędlin.Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100…

  • PASTA Z CHILI 180 g – KROKUS

    12.70 

    SKŁADNIKIprzetarta papryka chili OPISProdukt pasteryzowany. Sporządzono z 200 g papryki na 100 g produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 251 kJ/60 kcalTłuszcz: 0,9 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 gWęglowodany: 12 gw tym cukry: 7,0 gBiałko: 3,6 gSól: 0,1 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu w lodówce

  • PASTA Z CZARNEGO CZOSNKU BEZGLUTENOWA BIO 80 g – PRZETWORY Z NATURY

    18.90 

    SKŁADNIKI 100 % czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt pasteryzowany powstały z polskiego, ekologicznego czosnku. Stanowi aromatyczną przyprawę do wielu dań. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 796 kJ / 188 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 31 g w tym cukry: 22 g Białko: 13 g Sól:…

  • PASTA Z DORSZA Z CHILI 140 g – KUTER FISH

    13.60 

    SKŁADNIKIDORSZ bałtycki rozdrobniony 46 %, olej rzepakowy 15 %, kasza jaglana 14 %, cebula smażona 13 %, koncentrat pomidorowy 8 %, sól, papryka słodka, papryka chili, substancja słodząca: ksylitol, pieprz. DORSZ bałtycki (Gadus morhua callarias) złowiony w Morzu Bałtyckim (Obszar połowu FAO 27 Północno-wschodni Atlantyk, podobszar połowu: Morze Bałtyckie (Rejon III d), narzędzia połowowe: włoki…

  • PASTA Z DORSZA Z CZARNUSZKĄ 140 g – KUTER FISH

    13.60 

    SKŁADNIKIDORSZ bałtycki rozdrobniony 47 %, olej rzepakowy 16 %, kasza jaglana 15 %, cebula smażona 14 %, koncentrat pomidorowy, sól, papryka słodka, czarnuszka, substancja słodząca: ksylitol, pieprz. DORSZ bałtycki (Gadus morhua callarias) złowiony w Morzu Bałtyckim (Obszar połowu FAO 27 Północno-wschodni Atlantyk, podobszar połowu: Morze Bałtyckie (Rejon III d), narzędzia połowowe: włoki denne lub sieci…

  • PASTA Z DORSZA Z SIEMIENIEM LNIANYM 140 g – KUTER FISH

    13.60 

    SKŁADNIKIDORSZ bałtycki rozdrobniony 47 %, olej rzepakowy 16 %, kasza jaglana 15 %, cebula smażona 14 %, koncentrat pomidorowy, sól, papryka słodka, siemię lniane, substancja słodząca: ksylitol, pieprz. DORSZ bałtycki (Gadus morhua callarias) złowiony w Morzu Bałtyckim (Obszar połowu FAO 27 Północno-wschodni Atlantyk, podobszar połowu: Morze Bałtyckie (Rejon III d), narzędzia połowowe: włoki denne lub…

  • PASTA Z DORSZA Z SUSZONYMI POMIDORAMI 140 g – KUTER FISH

    13.60 

    SKŁADNIKIDORSZ bałtycki rozdrobniony 47 %, olej rzepakowy 16 %, kasza jaglana 14 %, cebula smażona 12 %, koncentrat pomidorowy 7 %, sól, papryka słodka, suszone pomidory, substancja słodząca: ksylitol, pieprz. DORSZ bałtycki (Gadus morhua callarias) złowiony w Morzu Bałtyckim (Obszar połowu FAO 27 Północno-wschodni Atlantyk, podobszar połowu: Morze Bałtyckie (Rejon III d), narzędzia połowowe: włoki…

  • PASTA Z KARCZOCHÓW BIO 100 g – BIO ORGANICA ITALIA

    10.70 

    SKŁADNIKIkarczochy* (83 %), oliwa z oliwek extra virgin*, sól, cebula*, ocet winny*, czosnek*, oregano*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Pasta doskonale sprawdzi się do smarowania pieczywa, bruschetty czy JAJEK na twardo. Można stosować jako dodatek do pierwszego lub drugiego dania na bazie mięsa lub ryb.Świetnie sprawdzi się jako dip wzbogacający krakersy, chipsy i inne chrupiące przekąski….

  • PASTA Z NASION KONOPI Z CIECIERZYCĄ I SZPINAKIEM BIO 185 g – NATURAVENA

    7.40 

    SKŁADNIKI Gotowana ciecierzyca BIO 40.5% (ciecierzyca BIO, woda), woda, cebula BIO, marchew BIO, szpinak BIO 11%,olej słonecznikowy BIO, czosnek BIO, konopie łuskane BIO 1,8%, słonecznik łuskany BIO, sól morska bez antyzbrylacza, kurkuma BIO, pieprz czarny mielony BIO, papryka ostra mielona BIO OPISTen rodzaj past w swoim składzie zawiera wyjątkowo cenne dla organizmu człowieka składniki. Są…

  • PASTA Z QUINOA Z CIECIERZYCĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI BIO 185 g – NATURAVENA

    7.40 

    SKŁADNIKI Gotowana ciecierzyca BIO 42%(ciecierzyca BIO, woda), woda, marchew BIO, quinoa BIO 4,2% olej słonecznikowy BIO, suszone pomidory BIO 3,6%, przecier pomidorowy BIO, sól morska bez antyzbrylacza, czosnek BIO, papryka słodka mielona BIO, pieprz czarny mielony BIO, bazylia suszona BIO OPISTen rodzaj past w swoim składzie zawiera wyjątkowo cenne dla organizmu człowieka składniki. Są to…

  • PASTA Z SOI Z BATATAMI I CZARNUSZKĄ BIO 185 g – NATURAVENA

    7.30 

    SKŁADNIKI gotowana soja* 32% (soja*, woda), bataty* 27%, woda, cebula*, olej słonecznikowy*, sok z cytryny*, czosnek*, sól morska, czarnuszka* 0,15%* produkt pochodzący z kontrolowanych i certyfikowanych upraw ekologicznych OPISAromatyczna pasta z dodatkiem batatów i czarnuszki. Delikatna, puszysta konsystencja sprawia, iż rozpływa się w ustach. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 610kJ/146kcal Tłuszcz 7,9g w tym…

  • PASTA Z TAMARYNDOWCA BEZGLUTENOWA BIO 135 g – COSMOVEDA

    19.40 

    SKŁADNIKItamaryndowiec*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPasta stosowana jest do wielu azjatyckich dań np. pad tai, do wyrobu napojów, sosów, dipów, dresingów, kwaśnych zup oraz wszelkich dań wymagających kwaśnego smaku. Jest jednym z podstawowych składników sosu worcester.Charakteryzuje się interesującym słodko-kwaśnym smakiem. Można z niej przygotować odświeżający napój dając jedną łyżeczkę pasty z tamaryndowca i cukier (do…

  • PASTA Z TOFU Z PAPRYKĄ CHILI BIO 185 g – NATURAVENA

    7.40 

    SKŁADNIKI gotowana soja* 57% (soja*, woda), olej słonecznikowy*, papryka* 10%, cebula*, ocet jabłkowy*, sól morska, cukier*, przyprawy naturalne*(curry*, czosnek granulowany*, imbir*, chili 0,003%) OPISAromatyczna pasta wege z dodatkiem wybranych przypraw, sporządzana jest z utartej soi. Delikatna, puszysta konsystencja sprawia, iż rozpływa się w ustach. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 691kJ/166kcal Tłuszcz 1,1g w tym…

  • PASZTET KOPERKOWY Z CIECIORKĄ BEZGLUTENOWY 160 g – PRIMAVIKA

    8.30 

    SKŁADNIKIwoda, cieciorka 35 %, marchew, SELER, pietruszka, cebula, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, błonnik PSZENNY (bezglutenowy), sól, por, koperek suszony 1 %, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól), hydrolizat białka roślinnego, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por), substancja zagęszczająca: guma guar, przyprawy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, przyprawy ziołowe (zawierają SELER), aromat z ekstraktu drożdżowego. OPISPasta kanapkowa z…

  • PASZTET MEKSYKAŃSKI BEZGLUTENOWY 160 g – PRIMAVIKA

    8.30 

    SKŁADNIKIugotowana cieciorka (woda, cieciorka) 67 %, cebula, olej rzepakowy, kukurydza konserwowa 3 % (ziarno kukurydzy, woda, sól), zielony groszek 2,5 % (groszek zielony, woda, sól), fasola czerwona konserwowa 2,5 % (ziarno fasoli, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), skrobia kukurydziana, koncentrat pomidorowy 1,5 %, błonnik PSZENNY (bez glutenu), przyprawy, bulion wegetariański {sól, warzywa suszone (pasternak, marchew,…

  • PASZTET PAPRYKOWY Z SOCZEWICĄ BEZGLUTENOWY 160 g – PRIMAVIKA

    7.50 

    SKŁADNIKIwoda, soczewica zielona 20 %, SOJA 17 %, papryka czerwona 17 %, SELER, marchew, pietruszka, cebula, olej rzepakowy, błonnik PSZENNY (bezglutenowy), skrobia kukurydziana, sól, por, przyprawy, hydrolizat białka roślinnego, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por), przyprawy ziołowe (zawierają SELER, GORCZYCĘ), substancja zagęszczająca: guma guar, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromat z ekstraktu drożdżowego. OPISPasta kanapkowa z…

  • PASZTET POMIDOROWY Z CIECIORKĄ BEZGLUTENOWY 160 g – PRIMAVIKA

    7.50 

    SKŁADNIKIugotowana cieciorka 70 % (woda, cieciorka), cebula, koncentrat pomidorowy 8 %, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, błonnik PSZENNY (nie zawiera glutenu), bulion wegetariański [sól, suszone warzywa (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por, SELER liść, pietruszka nać), olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk liść], sól morska, hydrolizat białka roślinnego, substancja zagęszczająca: guma guar, przyprawy (zawierają GORCZYCĘ), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromat…