Wyświetlanie wszystkich wyników: 8

  • PANIERKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – BAUCK HOF

    14.99 

    SKŁADNIKIkaszka kukurydziana* 99 %, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDoskonała do panierowania mięsa, warzyw, grzybów. Można używać do zagęszczania zup, sosów, potraw. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1584 kJ/373 kcalTłuszcz: 1,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 83 gw tym cukry: 0,5 gBłonnik: 3,1 gBiałko: 6,6 gSól: 1,4 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać ORZECHY…

  • BUŁKA TARTA KETO BEZGLUTENOWA 200 g – BALVITEN

    27.99 

    SKŁADNIKImączka MIGDAŁOWA, białko grochowe, błonnik ziemniaczany, inulina z cykorii, drożdże, sól, woda. OPISProdukt stosowany w diecie ketogenicznej. Niska zawartość cukrów. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1524 kJ/365 kcalTłuszcz – 13 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,4 gWęglowodany – 13 gw tym cukry – 1,6 gBłonnik –…

  • BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – BIOPONT

    12.99 

    SKŁADNIKIkasza kukurydziana*, skrobia* (kukurydziana*, ziemniaczana*), mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*), syrop ryżowy*, olej słonecznikowy*, sól morska, cukier trzcinowy*, łuski nasion psyllium*, błonnik bambusowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.Do jej produkcji wykorzystano skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Takie połączenie gwarantuje też ciekawe walory smakowe przygotowanych na…

  • BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA 500 g – BALVITEN

    25.99 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, olej rzepakowy, cukier, glukoza, drożdże, sól, substancja zagęszczająca: guma guar; błonnik ziemniaczany, woda, substancja spulchniająca: węglany sodu. OPISBułka tarta najczęściej stosowana jest jako składnik panierek, farszy lub zapiekanek. Doskonale nadaje się do obtaczania kotletów lub do zasmażek.Używana jest również do posypywania form do ciasta, co zapobiega jego przywieraniu.Poza tym jest naturalnym zagęszczaczem różnego…

  • PANIERKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – AMYLON

    11.99 

    SKŁADNIKIEkstrudowana kukurydza* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1454 kJ / 343 kcal Tłuszcz: 3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g Węglowodany: 70 g w tym cukry: <0,5 g Białko: 9,8 g Sól: 0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • BUŁKA TARTA RAZOWA BIO (POLSKA) 500 g – BIO RAJ

    16.99 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA razowa*, mąka ŻYTNIA razowa*, mąka ORKISZOWA*, woda, sól, drożdże (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu był smakowicie rumiany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość…

  • BUŁKA TARTA RAZOWA BIO (POLSKA) 250 g – BIO RAJ

    11.99 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA razowa*, mąka ŻYTNIA razowa*, mąka ORKISZOWA*, woda, sól, drożdże (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu był smakowicie rumiany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość…

  • BUŁKA TARTA BIO 250 g – BIO PLANET

    11.99 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA* (98 %), sól (1,5 %), drożdże (0,5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna bułka tarta doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu był smakowicie rumiany. Bułka tarta jest niezbędna również do posypywania foremek…