Wyświetlanie wszystkich wyników: 43

  • BANANY W CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    11.21 

    SKŁADNIKIczekolada* (50 %) (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon* ), suszone banany* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1870 kJ / 447 kcal Tłuszcz: 23 g; w tym kwasy nasycone: 14 g; Węglowodany: 51 g; w tym cukry:…

  • BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 100 g – BIO PLANET

    14.19 

    SKŁADNIKIczekolada* (50 %) [surowe ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*], banany suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 70 %. OPISEkologiczne suszone banany oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzone cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1851 kJ/443 kcalTłuszcz –…

  • BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 250 g – BIO PLANET

    30.10 

    SKŁADNIKIczekolada* (50 %) [surowe ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*], banany suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 70 %. OPISEkologiczne suszone banany oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzone cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1851 kJ/443 kcalTłuszcz –…

  • DAKTYLE W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g – DOTI

    8.40 

    SKŁADNIKIsuszone daktyle* 50 %, czekolada gorzka* 49 % (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*), substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKawałki suszonych daktyli oblanych gorzką czekoladą. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna…

  • DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 100 g – BIO PLANET

    13.30 

    SKŁADNIKIczekolada* (50 %) [surowe ziarna kakao*, tłuszcz kakaowy*, cukier kokosowy*, wanilia Bourbon*], daktyle suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 65 %. OPISEkologiczne suszone daktyle oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzoną cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1914 kJ…

  • DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 250 g – BIO PLANET

    26.70 

    SKŁADNIKIczekolada* (50 %) [surowe ziarna kakao*, tłuszcz kakaowy*, cukier kokosowy*, wanilia Bourbon*], daktyle suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 65 %. OPISEkologiczne suszone daktyle oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzoną cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1914 kJ…

  • DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    9.00 

    SKŁADNIKIczekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon*), daktyle*50 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1914 kJ / 459 kcal Tłuszcz: 26 g; w tym kwasy nasycone: 17 g; Węglowodany: 47 g; w tym cukry: 45 g; Błonnik: 10 g; Białko: 5 g; Sól:…

  • FIGI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    11.89 

    SKŁADNIKIczekolada* 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon), figi* 50% (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65%. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1896 kJ / 455 kcal Tłuszcz: 26 g; w tym kwasy nasycone: 15 g; Węglowodany: 45 g; w tym cukry: 44 g; Błonnik: 10 g;…

  • IMBIR KANDYZOWANY BIO 100 g – BIO PLANET

    6.70 

    SKŁADNIKIimbir* (55 %), cukier trzcinowy* (45 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny imbir kandyzowany znajduje głównie zastosowanie jako ceniona przyprawa w kuchni orientalnej. Może być dodatkiem do herbaty, przetworów, wypieków oraz potraw, np. sushi. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1300 kJ / 306 kcalTłuszcz – 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 gWęglowodany…

  • IMBIR KANDYZOWANY BIO 400 g – BIO PLANET

    20.60 

    SKŁADNIKIimbir* (55 %), cukier trzcinowy* (45 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny imbir kandyzowany znajduje głównie zastosowanie jako ceniona przyprawa w kuchni orientalnej. Może być dodatkiem do herbaty, przetworów, wypieków oraz potraw, np. sushi. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1300 kJ / 306 kcalTłuszcz – 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 gWęglowodany…

  • IMBIR KANDYZOWANY W CIEMNEJ CZEKOLADZIE 65 % BIO 70 g – COCOA

    14.00 

    SKŁADNIKI imbir kandyzowany* 65 % (imbir* 55 %, cukier trzcinowy* 45 %), czekolada* 35 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*). (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %. OPISImbirowa pikantność wzbogacona została kremową konsystencją ciemnej czekolady.Imbir kandyzowany i ciemna czekolada tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.Idealna przekąska dla…

  • IMBIR KANDYZOWANY W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWY BIO 50 g – DOTI

    8.40 

    SKŁADNIKIkandyzowany imbir* 50 % (cukier trzcinowy*, imbir*), czekolada gorzka* 49 % (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*), substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*, dekstroza* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Czekolada: masa kakaowa minimum 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość…

  • JAGODY GOJI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    14.50 

    SKŁADNIKIczekolada* 65 % (ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon), jagody goji* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 2015 kJ / 483 kcal Tłuszcz: 29 g; w tym kwasy nasycone: 18 g; Węglowodany: 44 g; w tym cukry: 42 g;…

  • JAGODY INKASKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    12.40 

    SKŁADNIKI czekolada* 65 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon*), jagody inkaskie* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej 65 %. Wartość odżywcza w 100 gWartość energetyczna 2047 kJ / 493 kcal Tłuszcz: 33 g; w tym kwasy nasycone: 20 g; Węglowodany: 35 g; w tym cukry: 33…

  • KAMYCZKI W CZEKOLADZIE MIX BIO 200 g – TERRASANA

    27.70 

    SKŁADNIKIczekolada* 68,9 % (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*, MLEKO pełne w proszku*, JOGURT w proszku*, ekstrakt z wanilii Bourbon*), rodzynki sułtanki* 16,7 % (rodzynki sułtanki*, olej słonecznikowy*), ORZECHY BRAZYLIJSKIE* 5,6 %, MIGDAŁY* 4,1%, ORZECHY LASKOWE* 4,1 %, substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMieszanka orzechów i rodzynek w mlecznej, gorzkiej i białej czekoladzie….

  • MALINY LIOFILIZOWANE W CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWE BIO 50 g – ME GUSTO (SUPER FUDGIO)

    18.11 

    SKŁADNIKIczekolada (86,4 %) (cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, proszek kokosowy*, napój ryżowy w proszku*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), malina liofilizowana* (10 %), tłuszcz kakaowy*, substancja glazurująca (syrop glukozowy*, guma arabska*, olej słonecznikowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny).W czekoladzie: masa kakaowa min. 50 %. OPISMaliny liofilizowane w czekoladzie. Odpowiedni dla wegan. Bezglutenowy. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość…

  • MIGDAŁY PRAŻONE Z CHILI SŁODZONE KSYLITOLEM BEZGLUTENOWE 100 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    11.60 

    SKŁADNIKIMIGDAŁY 93 %, ksylitol (substancja słodząca) 5,5 %, sól himalajska, chili 0,4 %, kardamon, naturalny aromat pomarańczowy. OPISZawiera substancję słodzącą. Kraj pochodzenia ksylitolu: Finlandia. Chrupiące i pyszne prażone MIGDAŁY o naturalnie słodkim, orzechowym smaku z odrobiną chili stanowią wyśmienitą przekąskę w ciągu dnia. Idealna przekąska do podjadania przed telewizorem, która sprawdzi się również w sałatkach…

  • MIGDAŁY PRAŻONE Z CYNAMONEM SŁODZONE KSYLITOLEM BEZGLUTENOWE 100 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    11.60 

    SKŁADNIKIMIGDAŁY 87 %, ksylitol (substancja słodząca) 10 %, cynamon 1,8 %, sól himalajska, kardamon, naturalny aromat pomarańczowy. OPISZawiera substancję słodzącą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 2377 kJ/568 kcal Tłuszcz – 45 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 4,1 g Węglowodany – 17 g w tym cukry – 3,7 g alkohole wielowodorotlenowe: 10,3…

  • MIGDAŁY PRAŻONE Z SOLĄ KŁODAWSKĄ BEZGLUTENOWE 100 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    11.60 

    SKŁADNIKIMIGDAŁY hiszpańskie 98,8 %, sól kłodawska 1,2 %. OPISMIGDAŁY hiszpańskie są bardziej miękkie niż MIGDAŁY australijskie czy amerykańskie. Charakteryzują się wysoką soczystością, w wyglądzie są bardziej płaskie. Chrupiące i pyszne prażone MIGDAŁY o naturalnie słodkim, orzechowym smaku z odrobiną soli stanowią wyśmienitą przekąskę w ciągu dnia. Idealna przekąska do podjadania przed telewizorem, która sprawdzi się…

  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE KOKOSOWEJ BIO 70 g – COCOA

    14.60 

    SKŁADNIKIpolewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy* 19 %, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 36 %. OPISMigdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy kokosowej. MIGDAŁY i biała polewa kokosowa tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.Idealna przekąska dla każdego, w…

  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z CYNAMONEM BIO 70 g – COCOA

    14.60 

    SKŁADNIKIpolewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, cynamon cejloński* 4 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 36 % OPISMigdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy. MIGDAŁY, biała polewa, cynamon cejloński tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.Idealna przekąska dla każdego, w każdym…

  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z SOLĄ BIO 70 g – COCOA

    14.60 

    SKŁADNIKIpolewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*, sól himalajska <1 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 36 %. OPISMigdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy. MIGDAŁY, biała polewa, sól himalajska tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.Idealna przekąska dla każdego,…

  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE BIAŁEJ, KURKUMIE I KOKOSIE BIO 150 g – TERRASANA

    27.60 

    SKŁADNIKIczekolada biała* (64,4 %) (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, JOGURT w proszku*, ekstrakt z wanilii Bourbon*), MIGDAŁY* (25 %) (MIGDAŁY*, olej słonecznikowy*), kokos* (10 %), kurkuma* (0,5 %), substancja glazurująca: guma arabska* (*certyfikowany składnik ekokogiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 2524 kJ/ 603 kcalTłuszcz – 46,3 gw tym kwasy tłuszczowe…

  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g – DOTI

    9.10 

    SKŁADNIKIczekolada gorzka* 70 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], MIGDAŁY* 29 %, substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISChrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100…

  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE KETO Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRU BIO 70 g – COCOA

    17.10 

    SKŁADNIKIczekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej minimum 60 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISZawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W…

  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE MLECZNEJ I CYNAMONIE BIO 150 g – TERRASANA

    24.50 

    SKŁADNIKIczekolada mleczna* (73,9 %) (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*, ekstrakt z wanilii Bourbon*), MIGDAŁY* (25%) (MIGDAŁY*, olej słonecznikowy*), cynamon* (1 %), substancja glazurująca: guma arabska*(*certyfikowany składnik ekokogiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100gWartość energetyczna -2328 kJ/ 560 kcal Tłuszcz – 38,6 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone -15,9 gWęglowodany – 42,0 gw tym…

  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE VEGEMILK BIO 70 g – COCOA

    13.90 

    SKŁADNIKIczekolada* 65 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, liofilizowana woda kokosowa*, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 47 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 2435 kJ / 587 kcal Tłuszcz: 45 g; w tym kwasy nasycone: 18 g; Węglowodany: 30 g; w tym…

  • MIGDAŁY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    12.30 

    SKŁADNIKI czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 2474 kJ / 597 kcal Tłuszcz: 47 g; w tym kwasy nasycone: 20 g; Węglowodany: 27 g; w tym cukry: 27…

  • MORWA BIAŁA W CZEKOLADZIE DESEROWEJ BEZGLUTENOWA BIO 50 g – DOTI

    8.50 

    SKŁADNIKIczekolada* 56 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], morwa biała* 43 %, substancja glazurująca*: guma arabska*, cukier*, dekstroza*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. OPISWysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1922 kJ/460…

  • MORWY TURECKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    10.50 

    SKŁADNIKIczekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon*), morwa biała* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 2120 kJ / 508 kcal Tłuszcz: 30 g; w tym kwasy nasycone: 18 g; Węglowodany: 51 g; w tym cukry:…

  • ORZECHY BRAZYLIJSKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    13.90 

    SKŁADNIKIczekolada* (50 %) (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon*), ORZECHY BRAZYLIJSKIE* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 2635 kJ / 637 kcal Tłuszcz: 56 g; w tym kwasy nasycone: 23 g; Węglowodany: 16 g; w tym cukry: 14…

  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE KOKOSOWEJ BIO 70 g – COCOA

    13.90 

    SKŁADNIKIczekolada* 75 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowane mleczko kokosowe*16 %, wanilia Bourbon), ORZECHY LASKOWE* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 45 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 2516 kJ / 607 kcal Tłuszcz: 48 g; w tym kwasy nasycone: 27 g; Węglowodany: 31 g; w…

  • ORZECHY LASKOWE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    12.30 

    SKŁADNIKIczekolada* 65 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon*), ORZECHYlaskowe* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 2561 kJ / 619 kcal Tłuszcz: 51 g; w tym kwasy nasycone: 21 g; Węglowodany: 26 g; w tym cukry: 25 g;…

  • ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g – DOTI

    9.10 

    SKŁADNIKIczekolada gorzka* 70% [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], ORZECHY NERKOWCA* 29%, substancja glazurująca: guma arabska (certyfikowany składnik ekologiczny) OPISORZECHY NERKOWCA oblane czekoladą. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4%. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 2254 kJ/543 kcal Tłuszcz: 40 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g;…

  • ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KAWOWEJ BIO 70 g – COCOA

    12.30 

    SKŁADNIKIczekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kawa mielona*, wanillia Bourbon*), ORZECHY NERKOWCA* 50 %. Zawartość masy kakaowej min. 70 %.. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 2436kJ / 588 kcal Tłuszcz: 46 g; w tym kwasy nasycone: 20 g; Węglowodany: 23 g; w tym cukry: 21 g; Błonnik:…

  • ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KOKOSOWEJ BIO 70 g – COCOA

    13.90 

    SKŁADNIKI czekolada* 65 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowane mleczko kokosowe* 16 %, wanillia Bourbon*), orzech nerkowca* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 45 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 2497 kJ / 602 kcal Tłuszcz: 47 g; w tym kwasy nasycone: 21 g; Węglowodany:…

  • ORZECHY PEKAN W CZEKOLADZIE MLECZNEJ I KAKAO BIO 100 g – TERRASANA

    24.50 

    SKŁADNIKIczekolada mleczna* (73,9 %) (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*, ekstrakt z wanilii Bourbon*), ORZECHY PEKAN* (25 %) (ORZECHY PEKAN*, olej słonecznikowy*), kakao w proszku* (1 %), substancja glazurująca: guma arabska* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna- 2447 kJ/ 589 kcalTłuszcz – 42,7 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone…

  • PRALINKI DAKTYLOWE POSYPANE PŁATKAMI KOKOSOWYMI BEZGLUTENOWE BIO 200 g – VERIVAL

    18.60 

    SKŁADNIKIdaktyle* 98 %, płatki kokosowe*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1325 kJ/313 kcal Tłuszcz: 1,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g Węglowodany: 68 g w tym cukry: 62 gBłonnik: 7,3 g Białko: 2,6 g Sól: 0 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać NASIONA SEZAMU, SOJĘ, ŁUBIN i orzechy. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać…

  • PRAŻONE ZIARNA KAKAO W CZEKOLADZIE WEGAŃSKIEJ BIO 80 g – LAS VEGAN’S

    17.31 

    SKŁADNIKIkuwertura czekoladowa 64 % (cukier trzcinowy*, prażone ziarno kakao*, tłuszcz kakaowy*, płatki OWSIANE bezglutenowe*, sproszkowany miąższ kokosa*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)), prażone ziarno kakao* 35 %, kakao w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny)Masa kakaowa min. 46 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2354 kJ / 565 kcal Tłuszcz: 39 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:…

  • RODZYNKI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    9.00 

    SKŁADNIKIczekolada* (50 %) (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), rodzynki* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1940 kJ / 465 kcal Tłuszcz: 25 g; w tym kwasy nasycone: 16 g; Węglowodany: 51 g; w tym cukry: 49 g;…

  • TRUFLE FRANCUSKIE W POSYPCE KAKAOWEJ BIO 250 g – TRUFFETTES DE FRANCE

    29.70 

    SKŁADNIKImiazga kakaowa*, tłuszcz roślinny (kokosowy*), cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao w proszku* (1 %), emulgator: lecytyny (z SOI*). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISAksamitnie rozpływające się w ustach trufle o szlachetnym smaku ciemnej czekolady. Najwyższej jakości czekolada, subtelny smak kakao i niesamowicie delikatna konsystencja sprawiają, że nasze trufle spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających koneserów i miłośników słodkich…

  • ŻURAWINA W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWA BIO 50 g – DOTI

    9.10 

    SKŁADNIKIczekolada gorzka* 60 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], suszona żurawina* 39 % (żurawina*, cukier trzcinowy*), substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISŻurawina w połączeniu z czekoladą. Masa kakaowa minimum 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość…

  • ŻURAWINA W CZEKOLADZIE WEGAŃSKIEJ BIO 80 g – LAS VEGAN’S

    17.31 

    SKŁADNIKIkuwertura czekoladowa 64 % (cukier trzcinowy*, prażone ziarno kakao*, tłuszcz kakaowy*, płatki OWSIANE bezglutenowe*, sproszkowany miąższ kokosa*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)), żurawina suszona* 35 % (żurawina suszona* 60%, cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*), kakao w proszku*. (* certyfikowany składnik ekologiczny)Masa kakaowa min. 46 %. OPISŻurawina suszona w wegańskiej kuwerturze czekoladowej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość…