Wyświetlanie wszystkich wyników: 75

  • CIECIERZYCA BEZGLUTENOWA BIO 1 kg – BIO PLANET

    16.90 

    SKŁADNIKIciecierzyca* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS:Ekologiczne ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past z dodatkiem oliwy i świeżych ziół, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną cieciorkę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Ciecierzycę solimy dopiero pod koniec gotowania….

  • CIECIERZYCA BEZGLUTENOWA BIO 400 g – BIO PLANET

    8.10 

    SKŁADNIKIciecierzyca* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS:Ekologiczne ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past z dodatkiem oliwy i świeżych ziół, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną cieciorkę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Ciecierzycę solimy dopiero pod koniec gotowania….

  • CIECIERZYCA BEZGLUTENOWA BIO 5 kg – HORECA

    69.90 

    SKŁADNIKIciecierzyca* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS:Ekologiczne ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past z dodatkiem oliwy i świeżych ziół, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną cieciorkę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Ciecierzycę solimy dopiero pod koniec gotowania….

  • CIECIERZYCA BEZGLUTENOWA BIO 500 g – BIO PLANET

    9.30 

    SKŁADNIKIciecierzyca* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczne ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past z dodatkiem oliwy i świeżych ziół, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną cieciorkę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Ciecierzycę solimy dopiero pod koniec gotowania….

  • CIECIERZYCA BEZGLUTENOWA BIO 500 g – BIO RAJ

    9.30 

    SKŁADNIKI ciecierzyca* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS:Ekologiczne ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past z dodatkiem oliwy i świeżych ziół, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną cieciorkę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Ciecierzycę solimy dopiero pod koniec…

  • CIECIERZYCA BIO 400 g – NATURAVENA

    8.80 

    SKŁADNIKI Ekologiczna ciecierzyca OPIS Ciecierzyca to roślina należąca do grupy roślin strączkowatych. Popularna wśród wegan i wegetarian. Wykorzystuje się ją jako bazę do hummsów, kremów bądź pysznych sałatek. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 378KCAL/1582KJ Tłuszcz 6 w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 Węglowodany 51 w tym cukry 11 Błonnik 12 Białko 21 Sól…

  • CIECIERZYCA KONSERWOWA BIO 400 g – NATURAVENA

    4.10 

    SKŁADNIKI ciecierzyca*, woda*produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych” OPIS Ciecierzyca bardziej znana jest pod nazwą cieciorka. Należy do roślin strączkowych. Jest łagodna, a po przygotowaniu ma kremową konsystencję. Idealna do humusu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 303 KJ / 72 KCAL Tłuszcz 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g Węglowodany…

  • CIECIERZYCA W ZALEWIE BEZGLUTENOWA BIO 310 g (180 g) – FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA

    7.60 

    SKŁADNIKIwoda, ciecierzyca* (27 %), sól (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt pasteryzowany. Produkt do bezpośredniego spożycia. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 386 kJ/92 kcalTłuszcz: 1,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 12 gw tym cukry: 3,0 gBłonnik: 4,6 gBiałko: 5,9 gSól: 1,1 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SOJĘ, ORZECHY, SELER, nasiona SEZAMu, GORCZYCĘ. ZALECANE…

  • CIECIERZYCA W ZALEWIE BIO 300 g (220 g) – ALCE NERO

    10.70 

    SKŁADNIKIgotowana ciecierzyca*, woda, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISCiecierzyca Alce Nero jest produktem gotowym do spożycia. Może stanowić dodatek do sałat, zup, dań jednogarnkowych. Po odsączeniu z zalewy oraz przemieleniu, stanowić będzie doskonałą podstawę wegetariańskiego pasztetu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 378 kJ / 90 kcal Tłuszcz – 1,6 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • CIECIERZYCA W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA

    9.20 

    SKŁADNIKIciecierzyca*, woda, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 515 kJ / 123 kcal Tłuszcz: 2,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 15,8 g w tym cukry: 0,3 g Błonnik: 4,8 g Białko: 6,6 g Sól: 0,63 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • FASOLA BIAŁA DROBNA W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA

    9.20 

    SKŁADNIKIFasola drobna biała*, woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Fasolka gotowa do spożycia. Idealnie nadaje się do sałatek oraz potraw z makaronu WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 436 kJ / 104 Kcal Tłuszcz: 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 13,5 g w tym cukry: 0,3 g Błonnik: 6,9…

  • FASOLA BORLOTTI W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA

    9.60 

    SKŁADNIKIfasolka Borlotti* (60 %) woda, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna brązowa fasola borlotti. Gotowa do podania jako posiłek na gorąco. Idealnie pasuje jako również dodatek do sałatek. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 398 kJ / 95 kcal Tłuszcz: 0,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 12,3 g w tym cukry: 0,5…

  • FASOLA CANNELLINI W ZALEWIE BIO 300 g (220 g) (SŁOIK) – ALCE NERO

    12.20 

    SKŁADNIKIfasola cannellini*, woda, sól (*certyfikowany składnik odżywczy) OPISMoże stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia. Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu po odsączeniuWartość energetyczna: 334 kJ / 79 kcalTłuszcz: 0,6 gw tym kwasy nasycone: 0,1 gWęglowodany: 11 gw tym cukry:…

  • FASOLA CZARNA W ZALEWIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – AMAIZIN

    9.40 

    SKŁADNIKIfasola czarna* (60 %), woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Gotowa do spożycia fasolka. Idealna do dań meksykańskich. Produkt sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 365 kJ / 87 kcal Tłuszcz: 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 12,4 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 4,9 g Sól: 0,93…

  • FASOLA LIMEŃSKA W ZALEWIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – GESTAL

    7.20 

    SKŁADNIKIfasola limeńska*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniuWartość energetyczna: 425 kJ/102 kcalTłuszcz: 0,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 17 gw tym cukry: 1,2 gBłonnik: 7,8 gBiałko: 7,9 g Sól: 0,05 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku…

  • FASOLA MASŁOWA W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA

    10.20 

    SKŁADNIKIfasola MASŁOwa*, woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 399 kJ / 95 kcal; Tłuszcz: 0,6 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 13 g; w tym cukry: 0,7 g Błonnik: 6,1 g Białko: 6,3 g; Sól: 0,6 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym…

  • FASOLA MIX W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA

    9.20 

    SKŁADNIKIwoda, czerwona fasola kidney* (15 %), ciecierzyca* (15 %), biała fasola drobna* (15 %), fasola MASŁOwa* (15 %), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (po odsączeniu) Wartość energetyczna: 515 kJ/123 kcal; Tłuszcz: 2,6 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 15,8 g; w tym cukry: 0,3…

  • FASOLKA ADZUKI BIO 1 kg – BIO PLANET

    28.80 

    SKŁADNIKIfasolka adzuki* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko – orzechowym smakiem. Polecamy jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero…

  • FASOLKA ADZUKI BIO 400 g – BIO PLANET

    12.90 

    SKŁADNIKIekologiczna fasolka adzuki 100 %. OPISEkologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko – orzechowym smakiem. Polecamy jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 minut. Fasolę solimy dopiero pod koniec…

  • FASOLKA ADZUKI W ZALEWIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – AMAIZIN

    9.70 

    SKŁADNIKIfasolka adzuki* (60 %), woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt nadaje się do bezpośredniego spożycia. Produkt sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 365 kJ / 87 kcal Tłuszcz: 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 12,4 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 4,9 g Sól: 0,93 g ZALECANE…

  • FASOLKA BIAŁA BIO 400 g – BIO PLANET

    10.10 

    SKŁADNIKIekologiczna fasolka biała 100 %. OPISEkologiczna fasolka biała to znana i chętnie stosowana roślina strączkowa. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup, dań jednogarnkowych (doskonała z warzywami), pasztetów i past. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy…

  • FASOLKA BIAŁA BIO 5 kg – HORECA

    97.40 

    SKŁADNIKISkładniki: fasolka biała* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna fasolka biała to znana i chętnie stosowana roślina strączkowa. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup, dań jednogarnkowych (doskonała z warzywami), pasztetów i past. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60…

  • FASOLKA BIAŁA BIO 500 g – BIO RAJ

    10.90 

    SKŁADNIKIfasolka biała* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna fasolka biała to znana i chętnie stosowana roślina strączkowa. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup, dań jednogarnkowych (doskonała z warzywami), pasztetów i past. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę…

  • FASOLKA BIAŁA JAŚ BIO 400 g – BIO PLANET

    11.10 

    SKŁADNIKIfasolka biała Jaś* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach „fasolki po bretońsku”. Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę…

  • FASOLKA BIAŁA JAŚ BIO 5 kg – HORECA

    105.10 

    SKŁADNIKIekologiczna fasolka biała Jaś 100 %. OPISEkologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach „fasolki po bretońsku”. Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy…

  • FASOLKA CZARNA BIO 500 g – BIO PLANET

    10.50 

    SKŁADNIKIekologiczna fasolka czarna 100 %. OPISEkologiczna fasolka czarna jest rośliną strączkową o lekko słodkim smaku. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Doskonała w postaci pasty (zmielona po ugotowaniu) z dodatkiem ziół i przypraw, a także jako dodatek do zup, dań warzywnych lub zbożowych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy…

  • FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 1 kg – BIO PLANET

    22.20 

    SKŁADNIKIfasolka kidney* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna fasola Kidney (nerkowata) zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do…

  • FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 400 g – BIO PLANET

    10.00 

    SKŁADNIKIfasolka kidney* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna fasola Kidney (nerkowata) zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do…

  • FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 500 g – BIO PLANET

    11.90 

    SKŁADNIKIekologiczna fasolka kidney 100 %. OPISEkologiczna fasola Kidney (nerkowata) zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do past i…

  • FASOLKA CZERWONA KIDNEY W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA

    9.20 

    SKŁADNIKIczerwona fasola, woda, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWarość energetyczna: 425 kJ / 101 kcal Tłuszcz: 0,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 13,6 g w tym cukry: 1,2 g Błonnik: 6,2 g Białko: 7,2 g; Sól: 0,6 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i…

  • FASOLKA KIDNEY W ZALEWIE BIO 360 g (240 g) (SŁOIK) – BIO PLANET

    7.40 

    SKŁADNIKI fasolka kidney*, woda, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 423 kJ / 100 kcal Tłuszcz: 0,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 13 g w…

  • FASOLKA MUNG BIO 1 kg – BIO PLANET

    21.80 

    SKŁADNIKIekologiczna fasolka mung 100 %. OPISEkologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Niezwykle pożywna, wyśmienicie smakuje z warzywami i kaszami, a także jako dodatek do zup lub sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania. WARTOŚĆ…

  • FASOLKA MUNG BIO 400 g – BIO PLANET

    10.00 

    SKŁADNIKIekologiczna fasolka mung 100 %. OPISEkologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Niezwykle pożywna, wyśmienicie smakuje z warzywami i kaszami, a także jako dodatek do zup lub sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania. WARTOŚĆ…

  • FASOLKA MUNG BIO 500 g – BIO PLANET

    11.70 

    SKŁADNIKI ekologiczna fasolka mung 100 %. OPIS Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Niezwykle pożywna, wyśmienicie smakuje z warzywami i kaszami, a także jako dodatek do zup lub sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Fasolę solimy dopiero pod…

  • FASOLKA PINTO BIO 400 g – BIO PLANET

    10.40 

    SKŁADNIKIekologiczna fasolka pinto 100 %. OPISEkologiczna fasolka pinto to dekoracyjna roślina strączkowa. Bordowe kropki sprawiają, że dania z jej dodatkiem, nabierają oryginalnego i ciekawego wyglądu. Znakomicie pasuje do dań z kukurydzą i ryżem, a także do zup, sosów, dań duszonych, sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości…

  • FASOLKA ZIELONA W ZALEWIE BIO 340 g (185 g) (SŁOIK) – BIO PLANET

    6.70 

    SKŁADNIKI fasolka szparagowa zielona*, woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMoże stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartosc energetyczna: 110 kJ / 26 kcal Tłuszcz: 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Weglowodany: 2,9…

  • GRANULAT SOJOWY BIO 200 g – BIO PLANET

    10.50 

    SKŁADNIKISOJA ekstrudowana* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczny granulat SOJOWY to poddana procesowi ekstruzji odtłuszczona mąka sojowa. Charakteryzuje się wysoką zawartością białka i błonnika pokarmowego. Doskonale zastępuje mięso, dzięki czemu może być wykorzystywana jako składnik farszu do gołąbków, pierogów, sosu do spaghetti, zup, past lub jako nadzienie do warzyw. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGranulat zalać wrzątkiem i parzyć…

  • GRANULAT SOJOWY BIO 500 g – BIO PLANET

    22.80 

    SKŁADNIKIekologiczna SOJA ekstrudowana 100 %. OPISEkologiczny granulat SOJOWY to poddana procesowi ekstruzji odtłuszczona mąka sojowa. Charakteryzuje się wysoką zawartością białka i błonnika pokarmowego. Doskonale zastępuje mięso, dzięki czemu może być wykorzystywana jako składnik farszu do gołąbków, pierogów, sosu do spaghetti, zup, past lub jako nadzienie do warzyw. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGranulat zalać wrzątkiem i parzyć pod przykryciem…

  • GROCH ZIELONY CAŁY BIO 500 g – BIO PLANET

    8.30 

    SKŁADNIKIgroch zielony cały* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny groch zielony to jedna z najpopularniejszych roślin strączkowych. Świetnie nadaje sie do przyrządzenia wszelkiego rodzaju past i pasztetów oraz jako dodatek do dań obiadowych i zup. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio namoczony kilka godzin i przepłukany groch gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Groch solimy dopiero…

  • GROCH ZIELONY POŁÓWKI BIO 500 g – BIO PLANET

    8.40 

    SKŁADNIKIgroch zielony połówki* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny groch zielony to jedna z najpopularniejszych roślin strączkowych. Świetnie nadaje się do przyrządzenia wszelkiego rodzaju past i pasztetów oraz jako dodatek do dań obiadowych i zup. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio namoczony kilka godzin i przepłukany groch gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Groch solimy dopiero…

  • GROCH ŻÓŁTY BIO 1 kg – BIO PLANET

    15.90 

    SKŁADNIKIekologiczny groch żółty 100 %. OPISEkologiczny groch żółty znajduje zastosowanie głównie w tradycyjnych potrawach, takich jak grochówka czy wigilijny groch z kapustą i grzybami. Polecamy także do zup, potraw jednogarnkowych, jako nadzienie do pierogów, past do chleba, pasztetów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczony kilka godzin i przepłukany groch gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45…

  • GROCH ŻÓŁTY BIO 400 g – BIO PLANET

    7.60 

    SKŁADNIKIekologiczny groch żółty 100 %. OPISEkologiczny groch żółty znajduje zastosowanie głównie w tradycyjnych potrawach, takich jak grochówka czy wigilijny groch z kapustą i grzybami. Polecamy także do zup, potraw jednogarnkowych, jako nadzienie do pierogów, past do chleba, pasztetów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczony kilka godzin i przepłukany groch gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45…

  • GROCH ŻÓŁTY BIO 5 kg – HORECA

    65.50 

    SKŁADNIKIekologiczny groch żółty 100 %. OPISEkologiczny groch żółty znajduje zastosowanie głównie w tradycyjnych potrawach, takich jak grochówka czy wigilijny groch z kapustą i grzybami. Polecamy także do zup, potraw jednogarnkowych, jako nadzienie do pierogów, past do chleba, pasztetów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczony kilka godzin i przepłukany groch gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45…

  • GROSZEK ZIELONY W ZALEWIE BIO 300 g (200 g) (SŁOIK) – ALCE NERO

    12.20 

    SKŁADNIKIgroszek zielony*, woda, cukier trzcinowy*, sól (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMoże stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania. Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniuWartość energetyczna: 342 kJ / 81 kcalTłuszcz: 0,6 gw tym kwasy nasycone: 0 gWęglowodany: 11 gw…

  • KUKURYDZA KONSERWOWA BIO 340 g – NATURAVENA

    5.80 

    SKŁADNIKI kukurydza*, woda, sól morska *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych OPISKukurydza to obok PSZENICY i ryżu najpopularniejsza roślina uprawna świata. Kukurydza bogata jest w witaminy i składniki mineralne, jest też źródłem kwasów OMEGA-3. Gotuje się z niej zupy, przyrządza rozmaite farsze, dodaje do dań mięsnych i warzywnych. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna…

  • MIX STRĄCZKOWYCH BIO 400 g – BIO PLANET

    10.60 

    SKŁADNIKIciecierzyca*, fasolka Pinto*, fasolka biała*, fasolka czarna*, soczewica zielona*, soczewica zielona (mała)*, fasolka Kidney*, soczewica czerwona* (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISMix roślin strączkowych to oryginalna mieszanka ekologicznych ziaren strączkowych. Polecamy do zup, dań jednogarnkowych (doskonały z warzywami), pasztetów i past. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio namoczony co najmniej 12 godzin i przepłukany mix gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok….

  • MIX STRĄCZKOWYCH W ZALEWIE BEZGLUTENOWY BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – GESTAL

    7.20 

    SKŁADNIKImieszanka strączkowych w zmiennych proporcjach (fasola biała*, fasola limeńska*, ciecierzyca*, fasola czerwona red kidney*). (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniuWartość energetyczna: 397 kJ/95 kcalTłuszcz: 1,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 15 gw tym cukry: 0,9 gBłonnik: 6,5 gBiałko: 7,1 g Sól: 0,05 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym…

  • SOCZEWICA BRĄZOWA BIO 400 g – BIO PLANET

    10.60 

    SKŁADNIKIekologiczna soczewica brązowa 100 %. OPISEkologiczna soczewica brązowa jest znakomitym składnikiem dań jednogarnkowych oraz dodatkiem do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu, puree. Znajduje powszechne zastosowanie przy wyrobie wegetariańskich pasztetów i pieczywa. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na 2 porcje wody) ok. 45 min. Posolić pod koniec gotowania. WARTOŚĆ…

  • SOCZEWICA BRĄZOWA BIO 500 g – BIO PLANET

    12.60 

    SKŁADNIKIekologiczna soczewica brązowa 100 %. OPISEkologiczna soczewica brązowa jest znakomitym składnikiem dań jednogarnkowych oraz dodatkiem do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu, puree. Znajduje powszechne zastosowanie przy wyrobie wegetariańskich pasztetów i pieczywa. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na 2 porcje wody) ok. 45 min. Posolić pod koniec gotowania. WARTOŚĆ…

  • SOCZEWICA CZARNA BELUGA BIO 1 kg – BIO PLANET

    28.30 

    SKŁADNIKIsoczewica czarna Beluga* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna soczewica czarna Beluga to jedna z ciekawszych odmian soczewicy.Nazwa Beluga nawiązuje do kawioru, do którego soczewica czarna jest bardzo podobna. Beluga doskonale nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. Dobrze komponuje się z sałatkami oraz daniami z warzyw. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować…

  • SOCZEWICA CZARNA BELUGA BIO 400 g – BIO PLANET

    12.80 

    SKŁADNIKIsoczewica czarna Beluga* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS:Ekologiczna soczewica czarna Beluga to jedna z ciekawszych odmian soczewicy. Nazwa Beluga nawiązuje do kawioru, do którego soczewica czarna jest bardzo podobna. Beluga doskonale nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. Dobrze komponuje się z sałatkami oraz daniami z warzyw. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę…

  • SOCZEWICA CZARNA BELUGA BIO 5 kg – HORECA

    119.40 

    SKŁADNIKIsoczewica czarna Beluga* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS:Ekologiczna soczewica czarna Beluga to jedna z ciekawszych odmian soczewicy. Nazwa Beluga nawiązuje do kawioru, do którego soczewica czarna jest bardzo podobna. Beluga doskonale nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. Dobrze komponuje się z sałatkami oraz daniami z warzyw. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę…

  • SOCZEWICA CZARNA BELUGA BIO 500 g – BIO PLANET

    15.00 

    SKŁADNIKIsoczewica czarna Beluga* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna soczewica czarna Beluga to jedna z ciekawszych odmian soczewicy.Nazwa Beluga nawiązuje do kawioru, do którego soczewica czarna jest bardzo podobna. Beluga doskonale nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. Dobrze komponuje się z sałatkami oraz daniami z warzyw. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio wypłukaną soczewicę gotować…

  • SOCZEWICA CZERWONA BIO 1 kg – BIO PLANET

    21.10 

    SKŁADNIKIsoczewica czerwona* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna soczewica czerwona to pozbawiona łupinki soczewica brązowa. Dzięki obłuszczeniu soczewica czerwona jest lepiej przyswajana przez organizm. Soczewica czerwona jest podatna na rozgotowanie, dlatego najlepiej nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na…

  • SOCZEWICA CZERWONA BIO 2 kg – BIO PLANET

    39.60 

    SKŁADNIKIsoczewica czerwona* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna soczewica czerwona to pozbawiona łupinki soczewica brązowa. Dzięki obłuszczeniu soczewica czerwona jest lepiej przyswajana przez organizm. Soczewica czerwona jest podatna na rozgotowanie, dlatego najlepiej nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na…

  • SOCZEWICA CZERWONA BIO 400 g – BIO PLANET

    10.00 

    SKŁADNIKIsoczewica czerwona* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna soczewica czerwona to pozbawiona łupinki soczewica brązowa. Dzięki obłuszczeniu soczewica czerwona jest lepiej przyswajana przez organizm. Soczewica czerwona jest podatna na rozgotowanie, dlatego najlepiej nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na…

  • SOCZEWICA CZERWONA BIO 5 kg – HORECA

    87.50 

    SKŁADNIKIsoczewica czerwona* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna soczewica czerwona to pozbawiona łupinki soczewica brązowa. Dzięki obłuszczeniu soczewica czerwona jest lepiej przyswajana przez organizm.Soczewica czerwona jest podatna na rozgotowanie, dlatego najlepiej nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na 2…

  • SOCZEWICA CZERWONA BIO 500 g – BIO PLANET

    11.70 

    SKŁADNIKIsoczewica czerwona* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna soczewica czerwona to pozbawiona łupinki soczewica brązowa. Dzięki obłuszczeniu soczewica czerwona jest lepiej przyswajana przez organizm. Soczewica czerwona jest podatna na rozgotowanie, dlatego najlepiej nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na…

  • SOCZEWICA CZERWONA BIO 500 g – BIO RAJ

    11.30 

    SKŁADNIKIsoczewica czerwona* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna soczewica czerwona to pozbawiona łupinki soczewica brązowa. Jest podatna na rozgotowanie, dlatego najlepiej nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na 2 porcje wody) ok. 25 min. Posolić pod koniec gotowania. WARTOŚĆ…

  • SOCZEWICA W ZALEWIE BIO 360 g (210 g) – BIO PLANET

    8.80 

    SKŁADNIKI soczewica*, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPIS Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 470 kJ / 112 kcal Tłuszcz – 0,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g Węglowodany – 15,6 g w tym cukry – 0,2 g Błonnik – 5,8…

  • SOCZEWICA W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – GESTAL

    6.80 

    SKŁADNIKISoczewica brązowa*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 344 kJ / 82 kcalTłuszcz: 0,5 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 gWęglowodany: 15,4 gw tym cukry: 0,7 gBłonnik: 4,2 gBiałko: 5,0 gSól: 0,05 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3…

  • SOCZEWICA W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA

    9.20 

    SKŁADNIKISoczewica brązowa*, woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 405 kJ / 96 kcal Tłuszcz: 0,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 13,1 g w tym cukry: 0,2 g Błonnik: 4,6 g Białko: 7,7 g Sól: 0,75 g OPIS: Idealna do sałatek i potraw z makaronu. ZALECANE…

  • SOCZEWICA ZIELONA BIO 1 kg – BIO PLANET

    20.40 

    SKŁADNIKIekologiczna soczewica zielona 100 %. OPISEkologiczna soczewica zielona charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Doskonale nadaje się jako dodatek do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu. Idealnie sprawdza się w daniach jednogarnkowych. Można z niej przygotować pasty kanapkowe lub farsz do wypełniania pierogów, krokietów, pasztecików, a nawet pieczeni mięsnych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji…

  • SOCZEWICA ZIELONA BIO 400 g – BIO PLANET

    9.60 

    SKŁADNIKIekologiczna soczewica zielona 100 %. OPISEkologiczna soczewica zielona charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Doskonale nadaje się jako dodatek do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu. Idealnie sprawdza się w daniach jednogarnkowych. Można z niej przygotować pasty kanapkowe lub farsz do wypełniania pierogów, krokietów, pasztecików, a nawet pieczeni mięsnych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji…

  • SOCZEWICA ZIELONA BIO 5 kg – HORECA

    85.30 

    SKŁADNIKIekologiczna soczewica zielona 100 %. OPISEkologiczna soczewica zielona charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Doskonale nadaje się jako dodatek do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu. Idealnie sprawdza się w daniach jednogarnkowych. Można z niej przygotować pasty kanapkowe lub farsz do wypełniania pierogów, krokietów, pasztecików, a nawet pieczeni mięsnych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAuprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji…

  • SOCZEWICA ZIELONA BIO 500 g – BIO PLANET

    11.10 

    SKŁADNIKIekologiczna soczewica zielona 100 %. OPISEkologiczna soczewica zielona charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Doskonale nadaje się jako dodatek do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu. Idealnie sprawdza się w daniach jednogarnkowych. Można z niej przygotować pasty kanapkowe lub farsz do wypełniania pierogów, krokietów, pasztecików, a nawet pieczeni mięsnych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji…

  • SOCZEWICA ZIELONA DUPUIS W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA

    11.70 

    SKŁADNIKIzielona soczewica*, woda, sól (*ceryfikowany składnik ekologiczny) OPISIdealna do dodania do sałatek, potraw z makaronu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 393 kJ / 93 kcal; Tłuszcz: 0,4 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g Węglowodany: 13,3 g; w tym cukry: 0,2 g Błonnik: 4,4 g Białko: 6,9 g Sól: 0,57 g ZALECANE…

  • SOJA BIO 400 g – BIO PLANET

    8.40 

    SKŁADNIKISOJA* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczne ziarno SOI to jeden z najpopularniejszych produktów azjatyckich. Doskonale sprawdza się jako dodatek do dań jednogarnkowych, zup, potraw warzywnych, warzywno-mięsnych, sałatek. Rozdrobniona jest idealna do potraw mącznych, past, kotletów. Ziarno SOI zawiera wysoką zawartość białka, stanowi podstawę diety wegetariańskiej i wegańskiej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio namoczoną co najmniej 8 godzin…

  • SOJA CZARNA BIO 400 g – BIO PLANET

    8.70 

    SKŁADNIKISOJA czarna* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczne ziarno SOI to jeden z najpopularniejszych produktów azjatyckich. Doskonale sprawdza się jako dodatek do dań jednogarnkowych, zup, potraw warzywnych, warzywno-mięsnych, sałatek. Rozdrobniona jest idealna do potraw mącznych, past, kotletów. Ziarno SOI zawiera wysoką zawartość białka, stanowi podstawę diety wegetariańskiej i wegańskiej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio namoczoną co najmniej 8 godzin…

  • SOJA EDAMAME W ZALEWIE BIO 200 g (130 g) (PUSZKA) – RAPUNZEL

    11.00 

    SKŁADNIKIekologiczna SOJA edamame, woda, sól morska OPIS Ziarna SOI Edamame zawierają dużo białka i są źródłem błonnika pokarmowego. Warzywo to jest bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, szczególnie w Japonii, Chinach, jak również na Hawajach.Podczas gotowania ziarna zmieniają kolor od jasnozielonego do beżowego.Produkt sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniuWartość energetyczna: 416 kJ/100 kcal Tłuszcz:…

  • TOFU JEDWABISTE MIĘKKIE (SILKEN SOFT TOFU) BEZGLUTENOWE BIO 340 g – MORI-NU

    11.90 

    SKŁADNIKIwoda, SOJA* (14,9 %), regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, substancja wiążąca: chlorek wapnia. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISTofu soft (miękkie) ma bardzo delikatny smak i jedwabistą konsystencję. Wysoka zawartość biała – 42 % wartości energetycznej produktu pochodzi z białka. Niska zawartość tłuszczu. Idealna alternatywa dla JAJEK i sera. Świetny dodatek do zup, sałatek i deserów. WARTOŚĆ…

  • TOFU KOSTKA CZOSNKOWE 250 g – NATURAVENA

    10.20 

    SKŁADNIKI ekstrakt z ziaren SOI (82%), czosnek suszony (7%), sok z cytryny, kwas: kwas cytrynowy (koagulant), woda, sól OPIS Tofu w postaci kostki. Powstałe w procesie koagulacji esencji nasion SOI wg. tradycyjnych chińskich przepisów. Produkt jest sterylizowany. Produkt charakteryzuje się wszechstronnym zastosowaniem kulinarnym. Idealny do smażenia, gotowania. Spożywa się również bezpośrednio, np. jako dodatek do…

  • TOFU KOSTKA POMIDOROWE 250 g – NATURAVENA

    10.20 

    SKŁADNIKI Ekstrakt z ziaren SOI 80 %, suszone pomidory – płatki 11 % , sok z cytryny, kwas: kwas cytrynowy (koagulant), woda , sól. OPIS Tofu w postaci kostki. Powstałe w procesie koagulacji esencji nasion SOI wg. tradycyjnych chińskich przepisów. Produkt jest sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 601 kJ / 114 kcal…

  • TOFU KOSTKA Z CZARNUSZKĄ 250 g – NATURAVENA

    10.20 

    SKŁADNIKI ekstrakt z ziaren SOI (86%), nasiona czarnuszki (5%) , sok z cytryny, kwas: kwas cytrynowy (koagulant), woda, sól. OPIS Tofu w postaci kostki. Powstałe w procesie koagulacji esencji nasion SOI wg. tradycyjnych chińskich przepisów. Produkt jest sterylizowany.Produkt charakteryzuje się wszechstronnym zastosowaniem kulinarnym. Idealny do smażenia, gotowania. Spożywa się również bezpośrednio, np. jako dodatek do…

  • TOFU KOSTKA Z KONOPI 250 g – NATURAVENA

    12.30 

    SKŁADNIKI ekstrakt z nasion konopi siewnej (Cannabis Sativa L.) (62%), ziarno SOI (14%), sok z cytryny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, woda, sól OPISPrzepyszny seróg wytwarzany z nasion konopi siewnej i soi. Można spożywać bezpośrednio. Najczęściej jednak tofu jest składnikiem innych potraw. Sprawdza się zarówno w daniach na zimno, jak też na ciepło. Można go łączyć…